23.1.2013

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Viime päivityksestä onkin aikaa! Pahoittelen tilannetta, etenkin niiden puolesta jotka tiiviisti seuraavat blogia. Yksinkertaisesti liikkeellä on tapahtunut niin paljon mullistusta ja muuttumista, että hyvä jos kerinnyt kuvaa naputella! Huh! Mutta nyt vihdoin tulevaisuuden kuvioiden ollessa selkeämmät, uudistamme blogia ja tulemme päivittämään tätä taas normaaliin tapaan!

Edelleenkin siis saatte kurkata vähän pintaa syvemmälle liikkeen touhuihin ja tohinoihin blogin kautta! Uudistuksista kerromme pian lisää, mutta sen verran voin jo paljastaa, että eilen Järvenpäästä noudettiin uusi, valkoisen hohtava tatuointituoli! Sibel nimeltään! Pitäisiköhän meikäläisen nimetä musta tuolini, kerta Sibelkin tuli taloon? :D Harkitsen nimi asiaa. Koska Sibel on niin taiteellinen nimi, pitäisiköhän meikän oma olla sitten Mozart? Tutuille Mozzu. :D Juu! Se on oikein hyvä!

Pistän muutamaa fotoa myös putiikin uudistuneista rakenteista. Onneksi on oma henkilökohtainen rakennusinsinööri olemassa, joka jaksaa väsätä neideille ties mitä rakennelmia! ;D "Kaikkea kivaa vanerista" on seuraavien rakennusprojektien työnimi! ;)

Mahtava ilma muuten parhaillaankin ulkona! Nauttikaa auringosta ihanat musteiset ja ei musteiset ihmiset!<3 :D

Terkuin,
Kaisa Karu Kabanossi<3

Lö piirrustelu työssä!

Rakennelmia! ;)

Tässä uusin tulokas; Sibel! Niin Dallasin valkoinen ettei mitään rajaa!

Kiitos Kallion Namusetä Timpalle Helsingin Tattoomaailmasta <3 :D
 Sitte vähän Karu Kaisan muutamista tammikuun duuneista fotoa: