27.3.2013

Ke-ke-keskiviikko!

Hyvää keskiviikkoa kaikille!

On ollut kyllä koko kevät varsinaista hulinaa ja juoksua paikasta toiseen! Mutta mainion työpaikan ja ihanien työkavereiden positiivisen energian voimilla sitä jaksaa puurtaa! ;) Onneksi on ollutkin aurinkoiset ja ihanat kelit, tuntuu paljon energisemmältä kun valo osuu ikkunoista sisään. Jos itsekkin pistäisi vähän höpinää tötteröön ja alkaisi taas urheilla enemmän. Pitkään on ollut harkinnassa myös joogamatot tänne putiikille, niin voitaisiin pitää taukojumppaa aina keskellä päivää. Ammattitautina alkaa etenkin selkä krakailla jos ei pidä itsestään huolta. Tänään Ullan lyhyen hieronnan jälkeen tuntui taas että veri kiertää raajoihin, huomaan että tarvitsee alkaa vähän venyttelemään ettei ole aina päivän päätteeksi ihan lukossa!

Ei muuta kun pääsiäispyhinä kaikki pitämään huolta itsestään, tarkoitti se sitten itse kunkin kohdalla lenkkiä, terveellistä syömistä, hemmottelua ja lekottelua tai luovaa maalaus- tai soittotyötä! Ihanaa pääsiästä ihanille kevättä intopinkeänä odottaville ihmisille!

Olemme pääsiäispyhinä kiinni 29.3 pitkäperjantaina ja 1.4 2.pääsiäispäivänä. Muuten normisti arkipäivinä auki klo.12-18, tämän päivän poikkeusta lukuunottamatta kun pistetään hieman aiemmin kiinni jotta keritään tehdä paprutyöt ennen pyhiä! :)

Mutta asiaan! :D Tässä muutamat meikäläisen työt, huomenna tulee sitten Ullaltakin kuvaa! :)

Iloisin terkuin,
Kaisa Kabanossi


Vanhalle liskolle vähän kiipeilyalustaa! ;)