5.4.2013

Messupäivä!

Helou!

Paljon on ilmoitusluontoisia asioita!
Kriittisimpänä se että olemme tänään kokonaan kiinni! Otamme koko konkkaronkka ritolat ja lähdemme putiikin ryhmäytymisreissulle Helsinkiin tatskamessuille! :)

Olemme kiinni myös:
Vappuaaton sekä Vapun 30.4-1.5
Minun syndepäivän 7.5
Helatorstain 9.5 ja 10.5 perjantain
24.5 perjantain


Kesällä olemme Juhannuksesta eteenpäin heinäkuun loppuun asti auki
Ma-Ke klo.12-18 ja sopimuksen mukaan!
 

Nyt on nettisivut kondiksessa! Eli sivut www.mustejareika.fi toimivat mahtavasti! Käykäähän tsekkaamassa! ;) Suosittelen myös että silmäilette sunnuntain Kouvolan sanomien kulttuuriosion tarkasti, meidän oma Ullamme on antanut kommenttia juttuun, jonka aiheena on "Onko tatuointi taidetta?".
Oman henkilökohtainen mielipiteeni on ehdottomasti kyllä. Etenkin suunnittelutöiden kohdalla tekijä joutuu käyttämään omaa luovuuttaan ja kädentaitojaan vähintään yhtä paljon kuin kuka tahansa kuvataiteilija.
Oikeastaan useassa tapauksessa enemmänkin, iho on hieman erilaisempi työstöpohja kuin kangas. Mutta taide on myös katsojan silmässä, joidenkin mielestä tatuoinnit kuuluvat edelleen merimiehille ja vankilakundeille, eikä niistä voi edes puhua samassa lauseessa taiteen kanssa. Entä jos Mona Lisan maalaa musteteokseksi selkään, onko se taidetta? Nykyisin tatuointityylien ja toteutettavien tatuointikuvien valikoima on kasvanut hurjasti. Tuhanteen kertaan selatusta kansiosta valitun tribaalin sijasta voi hakkauttaa itselleen esimerkiksi realistisen, uniikin ja merkittävän koko loppuelämän kestävän kuvan. Toivottavasti artikkeli herättää paljon keskustelua aiheesta! Tekijänä on mielenkiintoista välillä pysähtyä pohtimaan oman työnsä arvoa ja etiikkaa.

Toivottavasti minulle, Ullalle ja Katjalle tarttuu messuilta paljon uusia ideoita, uusia kirjoja ja muutenkin hyvää energiaa koti Kouvolaan mukaan tuotavaksi! :) Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille! <3

terkuin,
Kaisa