22.4.2013

Uuuuuusi viikko uudet kujeet!

On taas railakas maanantai takana! Ei ole ilmeisen suurta väliä, onko maanantai vai perjantai, samanlaista meno täällä on joka tapauksessa.. :D Sammakkomies äänesti ja Ulla päättää päivänsä heinäkuussa.. Nää on näitä outoja inside juttuja... xP

Anyways, anycase, kiirettä on pitänyt! Kevät on tatuointien sesonkiaikaa, mutta kesälläkin kuvaa voi ihoonsa hakkauttaa. Kesä tai talvi, oikean hoidon ja hygienian kanssa se, milloin tatuointinsa ottaa on pitkälti makuasia. Itse tykkään isoja kuvia ottaa kesällä, en ole mikään arskanottaja ja muutama viikko uimatta ja saunomatta korvaantuu sillä, ettei rasvattavan kuvan päälle tarvitse laittaa niin paljon vaatetusta kuin talvella. Jospa sitä suunnittelisikin itselleenkin kuvaa.. Jahka jossain välissä kerkiää! :D Kesäkuun vikalla viikolla pidän henk.koht loman lapin reissaamisen merkeissä, josko siellä sitten kerkiää enemmän luonnostella vapaasti kuvia.

Kesäkuussa meille on tulossa tänne pyörimään kesätyöntekijä ja muistakaa että heinäkuussa meillä on putiikilla kesäaukioloajat Ma-Ke klo.12-18.

Minäkin olen alkanut kesää kohden kuntoilemaan! :D Wayy! Tänään hilpasin pyörällä duuniin ja kohta lähen sotkemaan takaisin Valkealaan. Kyllä huomasi että ihan duunienkin puolesta olisi pidettävä hyvää yleiskuntoa ja selkä kondiksessa. Tietenkin liikunta on hyvää vastapainoa tikkaamiselle ja auttaa nukkumaan, mikä taas auttaa lisää keskittymään ja jaksamaan duunissa. Eli kaikki harrastamaan hyötyliikuntaa tai ottamaan frendi messiin ja lenkille! Nyt on kyllä niin aurinkoinen ilmakin että eihän tälläsellä kelillä kehtaa olla sisällä! Muuta kuin kuvan hakkaamisen verran! ;D

Aurinkoista kevään jatkoa ja kesän odotusta! Nyt taas päivitetään blogiakin ahkerammin, viime viikko oli niin HC:tä aikataulujen kanssa ettei kerinnyt pysähtyä tyhjentämään duuniajatuksia tänne. Pian vähän fotoa duuneista ja meidän uusista ink and hole paidoista! <3 See u soon! :)

terkuin,
Kaisa Karu Salmi