28.6.2013

Lomalta laskeutuminen alkaa jo pikkuhiljaa!

Helou!

Täällä päivitystä pukkaa Tervosta lohimaalta! :D Enhän mie pysty pysymään duuneista erossa! Nooo, vielä pari päivää K Salmen lomailua ja sitten kunnolla takaisin sorvin ääreen! Puhelin yhteydessä olen putiikille pariin otteeseen ollut ja siellä onkin alkuviikon hiljaiselon jälkeen käynyt kuhina! Ulla on painanut julmetun pitkiä päivä ja ansainnut nyt rentouttavan viikonlopun.<3

Meikäläinen on tosiaan ollut Lapin reissussa, pisimmillään käytiin Suomen kainalossa Muoniossa Äijäkoskella. Hyttyslandia ja porojen valtakunta sai jäädä tänään taakse, ja siirryimme pariksi päiväksi tosiaan tänne Tervolle. Sunnuntaina sitten koti-Kouvolaa kohti ja maanantaina putiikille taas nakuttelu hommiin! :)


Pari kuvaa jotka olivatten jääneet kameran uumeniin!

Viimistä työtä ennen lomaa. Koko käsi prokkis, pantterin peittävät ruusut ainoat täysin valmiit! Ylös ja tietenkin alas tulee vielä vaikka mitä! ;D


Pitsiä alaselässä<3Seuraavaksi muutama matkafoto!

Pororooo!

Light my notski-fire! Grrrrr...

Tosiaan tää oli pimeintä aikaa yöstä. Aurinko nousemassa yhden-kahden aikaan ja ajelemassa Muonitskaan!Pari matkaluonnosta:

Kompassia


pororoista paperilla! ;D


Loppumietteet:

Juhannus sekä sitä seurannut viikko ovat olleet elämäni parhaita ja on ollut ihana reissata! Kuitenkin on myös mahtava palata töihin rakkaan työtoverini ja oppityttöni kanssa hulabaloimaan. Harva voi välttämättä sanoa että on unelma työssään ja rakastaa tehdä mitä tekee. Olen huomannut tämän viikon aikana selkeämmin, että oma työni on minulle enemmän kuin pelkkä duuni. Se on itsensä ja unelmiensa toteuttamista, ihanien ihmisten kanssa olemista, oman polkunsa rakentamista ja vaikka kuinka monta muuta miljoonaa asiaa, jotka tekevät "joka päiväisestä leivästä" uskomattoman mielekästä.

Tottakai tähänkin hommaan mahtuu rankkoja, pitkiä päiviä, unettomia öitä, suuria paperihomma pinoja, päätä särkeviä ongelmanratkaisutilanteita ja niin edelleen. Kuitenkin on tärkeä jokaisen muistaa, että tekee elämässään sitä työtä, jota pienistä huonoista hetkistä huolimatta pohjimmiltaan rakastaa. Jos kukaan herää toistuvasti aamuihin jolloin ketuttaa mielettömästi lähteä töihin, niin vaihtakaa alaa. Elämää on turha tuhlata asioihin joista saa itselleen joka päivä vain pahan olon. 
Ostin tänään pikkuisesta vanhasta kirjapuodista Hilkka Olkinuoran ja Torsti Lehtisen "Sallimuksia -käsikirja kuolevaisille" aforismikirjan. Avautumiseni työn mielekkyydestä onkin hyvä lopettaa tämän erittäin hyvän kirjan kuvaan ja pariin aforismiin!"Voit pelätä epäonnistumista, mutta myös onnistumista. Kumpikin voi muuttaa elämääsi peruuttamattomasti."
"Onko tärkeämpää, että palkka nousee kuin että aurinko?"
"Ihminen näkee mieluummin oikotien kuin vaivaa."
"Oudot työmarkkinat: Jotka tahtovat, eivät saa. Jotka eivät, niiden täytyy."
"Elämäntyösi on itse elämä."Mietteliästä ja rentouttavaa viikonloppua niin niille ketkä ovat v-lopun vapaalla, kuin niillekkin ketkä tekevät töitä! :)

terkuin,
Kaisa the Kabanossi! <3