19.6.2013

Päpäppääää keskiviikko päivitys!

Helou kaikille kiireisille!

Tuntuu että kiire on joka suuntaan kaikilla! Täällä on koko alkuviikko
juostu pää kolmantena jalkana hommasta toiseen, mutta kun töihin päästään kiinni niin
silloin tietenkin kiire häviää! Näitä duuneja ei kiireessä tehdä! :D

Kohta minun kiireeni loppuu sillä lähden lomalle! Suuri ihme on tapahtunut ja liikkeen bosslady (Uman antama liikanimi :D) lähtee viikoksi lappiin! Lähettelen sieltä joka päivä sitten päivän sketchiä, eli luonnosta tajunnan virrastani. Luotan putiikin Ullan ja Katjan parhaisiin ja uskollisiin käsiin, kesätyöntekijämme Roosankin lähdössä kesälaitumille. Ihana Roosa tuleepi taas takaisin elokuussa hyörimään viikoksi putiikille! :) Enikei, loppuviikon päivitystä on sitten vielä tulossaan, mutta sanon jo nyt kaikille hyvästit, mikäli joudun lapissa karhun tai mitä todennäköisemmin, hyttysten syötäväksi. :)

Muistakaa että Juhannus aattona eli perjantaina olemme jo Jussin vietossa eikä putiikki näin ollen ole auki!Parit meikän duunit tältä päivältä:

Ihanaa nilkkakorua<3

Ja ihanaiseen, jo aiemmin työstettyyn, vamppyyrikeijuun teksteineen laiteltiin väriä!Jo etukäteen infoa 30.8 Walk in friday:stä!
Tule ottamaan pikku kuvasi niin kuin entisajan merimiehet, aikoja varailematta! ;)


Ja sokerina pohjalla, meillä piipahti tänään turvalaitteet kaupannut, nykyisin tango uraa luova iki-ihana Tero "TT" Heikari ilahduttamassa päiväämme! :D Tsekatkaa Tangomarkkinoiden finaalia niin siellä Tero lurauttaa mahtavalla äänellään parhaat tangobiisit! 
Jos Tango tai Tero tai kummatkin alkoi kiinnostamaan, tässä vähän Teron tempausta: Kaisa Karu Salmi kiittää ja kuittaa!! :) Hyvää ja rentouttavaa Jussia kaikille! <3