5.6.2013

Rock 'n' Roll on keksiviikko

Ookoo, on tähän päivään mahtunut myös Suomi-räppiä, ameriikan meininkiä kuin tanssinjytkettäkin! Koskaan ei tiedä mitä meidän mankasta kajahtaa, musatoiveita ei yleensä kenelläkään ole, joten vastuu siirtyy sille joka sattuu Spotifyn ääressä olemaan.
Jea,
puotimme ehostustoimenpiteet senkun jatkuvat, suloinen kesätyöntekijämme Roosa aloitti eilen eteisenmaalaushommat. Hyvä tulee, kuten kuvasta näkyy :)
 Ah! Mikä valo uksesta kajastaa? Se on kaunis ulkomaailma, josta asiakkaat sankkoina joukkoina meille saapuvat...


 Katja saapui, kelmutti itsensä ja teki piirtelyhommia.


Kaisa on tänään tehnyt koko päivän isoa reisikuvaa. Tässä on mahtava unisieppari työnalla! Eiiiiiikä satu yhtään, niinkuin neitokaisen tyynestä ilmeestä voimme päätellä.


Tässä se on valmiina! Nuo väriroiskeet on ehkä parhaimmat ikinä! Neitokainenkin oli erittäin onnellinen uudesta kuvastaan <3


Aloitin eilen taas yhden isomman proggiksen, asiakkaalle tulee käsivarteen mahtava demoninen maisema.
 Tämä saatanallinen hahmo on siis alunperin norjalaisen Per Øyvind Haagensenin maalauksesta, jonka asiakas oli aikoinaan bongannut erään levyn kannesta. Pimeyden herra saa lähitulevaisuudessa ympärilleen myös mahtavat ja hänelle kovin kotoisat helvetin liekit.Hey jengi, jos sitä ei ole vielä riittävästi huudeltu niin meidän kautta voipi tilata erinäisiä ihania ja ennekaikkea LAADUKKAITA lävistyskoruja Wildcat:in KOKO valikoimasta!!!1 Tarkoitus on tehdä suunnilleen tilaus per viikko, joten toimitusajat pysyvät melko lyhyinä ja paketit saapuvat muutamissa päivissä, mikäli korut löytyvät tukun varastosta.
Tämännäköinen kuvasto lojuu oleskelualueen pöydällä, saa selata, saa tilata!

Eihän siin sit muuta, jatketaan samantapaiseen malliin!

Hikisin terveisin: U to the M A peace out!!