18.6.2013

Viikko kakskytäviis

Täällähän me ollaan taas, työn tuohussa. Olin yhden päivän pois ja täällä on tapahtunut vaikka mitä! Kaisa ja Roosa ovat pistäneet paikat kuntoon, varastostakin jopa löytää nykyään sen mitä sieltä tarvitsee. Jes.
Kohta ollaan jo keskellä kesää ja kaikkihan me toivomme kaunista säätä juhannukseksi (siis really, säästäkö me nyt puhutaan?)
Joo, mutta tämä viikko vielä painetaan kovasti duunia ennenkuin kirmataan pelloille alasti juoksentelemaan, taikomaan ja varmistelemaan naimaonnea. Tosin meidän Kaisapa saakin säästää taiat, sillä hänet on ihanasti rengastettu viimeviikon perjantaina!!

 ONNEA IHANA KAISA <3<3<3 

Kohta saatkin sitten jännittää tulevia polttareitasi...*diabolical laughter*

Hei kyllä täällä jotain duunihommeloisiakin on esiteltävissä! Viimeviikolla minun koneestani syntyi tämmöinen:

 Asiakkaalla oli toiveissa saada jalkaan keveitä mustaharmaita liljoja ja henkäyksen keveitä koristuksia. Malli tehtiin vapaalla kädellä suoraan säären sivuun. 


 Kaisa sai toteutettavakseen aivan mahtavan, naisellisuutta ihanasti uhoavan kuvan. Luulen, että näistä tulee hitti!


 Porvoosta saakka Kaisan käsittelyyn matkustanut asiakas nouti  itselleen edesmenneistä vanhemmistaan muistuttavan tatuoinnin. Hän halusi myös osoittaa kunnioitustaan meidän puodille, joten kallo sai asianmukaisen reiän. Word.Minä tein asiakkaalle sympaattisen pikku pöllön nilkkaan.


Varmaan tällä viikolla vielä jotain postaillaan, mutta ilmoitusluontoisena asiana kerron nyt että:

 olemme suljettu tämän viikon perjantaina 21. päivä!!

Jea, jatketaan samaan malliin! 
Aina teidän: Kinda cool, Kinda gay Ulla-Maija & ne loput musteiset ja reikäiset


Ps: Hey me ei voida Facebookin kautta vastailla mihinkään kysymyksiin, joten olkaas hyvät ja soittakaa putiikille jos jotain asiaa, kiits :))))