16.7.2013

Kakka ja Kuolema

Hohoo! Mainio päivä puhua kakasta ja kuolemasta. Ne ovat tabuja nyky-yhteiskuntamme sivistyksen piireissä. Lähinnä juttu lähti liikkeelle kirjasta jossa kerrottiin yksityiskohtaisesti suolihuuhtelun terveysvaikutuksista. En nyt käy tässä kertomaan sen kummemmin etten järkytä herkkämielisiä, mutta kiinnostuneet voivat lukea enemmän tästä mielenkiintoisesta ja terveyteen erittäin positiivisesti vaikuttavasta toimituksesta vaikka täältä: http://www.suolihuuhtelu.fi/

Tatuoinnit, lävistykset ja ylipäänsä kaikki bodymodification, eli kehon/ulkonäönmuokkaus eivät ole enää tabuja, ainakaan niin tiukasti kuin esimerkiksi 50 vuotta sitten. Ihmiset voivat vapaammin toteuttaa itseään muokkaamalla kehoaan musteen ja neulojen avulla. Ehkä arpitatuoinnit, amputaatiot ja suuret ihonalaiset implantit ovat vielä toistaiseksi vähemmän puhuttuja ja tiedostettuja muokkailukeinoja. Tuleeko niistäkin arkipäivää tulevaisuudessa vai jäävätkö radikaalimmat keinot aina pienen marginaaliryhmän harrasteeksi?

Tatuonnit ja lävistykset ovat olleet vuosituhansien ajan välillä pinnalla, välillä vain ylämistön ja herrasväen harrasteita ja välillä alamaailman edustajien leima. Nykyisin niitä kantavat niin Ecuadorilaisen slummijengin juoksupoika, kuin kaikkien ihailema hollywood idoli tai presidentti. Kuva iholla ei leimaa enää alemman sosiaaliluokan tai aateliston edustajaksi, mutta kertoo kuitenkin jotain kantajastaan. Tatuoinnit kertovat kantajansa tarinaa iholla. Ne kertovat hänen mielipiteistään, aatteistaan ja arvoistaan, kauneuskäsityksestään, ehkä entisistä kumppaneista tai kunnioituksesta menetettyjä perheenjäseniä kohtaan. Vaikka tatuointeja on ystävillä, sukulaisilla, tuttavilla ja tuntemattomilla, suurella osaa vastaantulijoista, ne tekevät meistä kuitenkin yksilöitä omalla tavallaan.

Tämän pitkän pohdinnan päätteeksi vähän infoa ja muutama kuva! :)

Elikkäs muistakaa että heinäkuussa olemme Ma-Ke klo.11-17 auki!! Elokuusta olemme taas normisti joka arkipäivä klo.11-17 avoinna.

Tästä onkin jo muistuteltu aiemmin, mutta tosiaan elokuusta eteenpäin jokaisen varauksen yhteydessä perintään 50€ varausmaksu. Näin ollen varaukset tulee tehdä paikanpäällä! Emme ota elokuusta eteenpäin enää puhelimitse tai sähköpostitse varailuja. Varausmaksu toki poistetaan tatuoinnin lopullisesta summasta, joten toimenpide ei aiheuta haittaa niille ketkä oikeasti ovat tatuointia tulossa ottamaan.. ;)

Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpä tiedotteena WALK IN-friday 30.8!!! Kävele sisään ja ota pikku tatska ilman ajanvarausta! :)
Tässä vähän meikän duuni fotoa!

The dark side of the moon! ;)

 
Lapsen nimeä käteen


 
 Laulun sanoja omaperäisellä tyylillä omaperäisessä paikassa! <3 :)
Tähän erittäin hyvään slouganiin on mainio lopettaa päivän päivitys! :) Eletään kaikki hetkessä<3


Kaisa The Kabanossi kuittaa!