8.7.2013

Moustache Monday!

Tämän blogipäivityksen takaa löytyy ensimmäistä kertaa putiikin oppityttö, eli minä alias Katja aka harmaaviiksi. Kiirus on päällä ja ovikello soi tiheään tahtiin, mikäpä sen mukavampaa että ihmisiä riittää! :)
Itse olen tänään fiksaillut ja väritellyt vanhaa käsivarressa olevaa tribaalia, josta seuraa myöhemmin ennen - ja jälkeen kuvat. Kohta alan piirustelemaan valmiiksi pari kuvaa, jotka huomenna sitten nakuttelen vähemmän eläväiseen asiakkaaseen, eli ystävääni siannahkaan.

Eli niin tosiaan, kuten otsikosta saattaapi huomata, meillä on viiksi-päivä. Aiheutamme yleistä hämminkiä tekoviiksillä ja kuten tavallista,emme ota itseämme niin vakavasti. Kaisa painoi duunia aamupäivällä ja on nyt kaupungilla aiheuttamassa lisää yleistä hämmästystä viiksiensä kera. Vai pitäisikö sanoa, "it's me, Mario!"

Ulla on tuossa myös tehnyt töitä, sekä tikkaillut ja muutamat korvat rei'ittänyt. Tässä kohtaa pitäisi ehkä sanoa jotakin maailman mullistavaa, mutta aivoni kärsivät lievästä kofeiinin puutteesta, joten päätän päättää semi-sarkastisen blogi-pätkäni tähän.
~ Katja Keke Rosberg ~

Guest star Lare aka Seppo Taalasmaa, Bandito-Ulla, It's me Mario ja Keke Rosberg !