6.9.2013

Blogiteksti number 100!

Whoo! Blogissa on kaiken kaikkiaan sata tekstiä, kun tämä otetaan mukaan!

Its a hundred day!

Jippika jee!!!! :D

Sellainen merkittävä päiväkin oli 1.9, nimittäin putiikin yksi-vuotispäivä! Ei keritty sitä kummemmin juhlia, paitsi walk in friday-tapahtuman muodossa. On ollut niin hulinaa että päätettiin sitten ensi vuonna juhlia putiikin kaksi-vuotis synttäreitä oikein olan takaa, niin putiikin oman porukan kuin asiakkaidenkin kesken.
Kiitos kaikille vuoden aikana mustetta ja reikää nahkaansa ottaneille ja muillekkin jotka ovat täällä käyneet meitä moikkaamassa ja putiikilla pyörähtämässä! <3 :) On ollut vaiherikas ja mahtava vuosi, seuraava on varmasti vielä enemmän äksöniä sekä mahtavia, hienoja ja tunteikkaita tatuointeja täynnä.

t.Kaisa

Jebajeba,
puolisen vuotta mukana heiluneena haluan kiittää huippumalli tyyliin Kaisaa tästä mahtavasta mahdollisuudesta olla mukana jossain näin mahtavassa tsydeemissä.
 KIITOS! 

Ja kiitos myös minun puolestani kaikille uusille ja vanhoille asiakkaille jotka ovat tiensä minun luokseni löytäneet!
 KIITOS!

Jatketaan kaikki samaan loistavaan malliin!
<3: UuuuuuuuuuuuMaMa


Lisään tähän erittäin yleismaailmallisen loppukaneetin, jossa pureudun globaaliin taloustilanteeseen. NO WAY! Kerran tässä kiitoksia jaellaan avoimesti, niin minä haluan kiittää Kaisaa, joka otti minut opetuslapsekseen ja on opastanut ja auttanut minua tällä taipaleella mielettömästi. Ullaa unohtamatta, kiitos sinullekin kaikesta! Kiitoksia tästä ihanasta paikasta, jossa on ihana työskennellä!
Loppuun pari piirustelua mitä tein loppuviikosta!
T. Katja ☺☺☺♥