1.9.2013

The day has arrived! Walk - in - Friday!

Yksi sana. Hässäkkä! Ihanaa huomata, että asiakkaat ovat löysivät tiensä meidän tapahtumaamme, joka siis on perjantaina ensimmäistä kertaa. Kaikenlaisia pikkukuvia ja tekstejä näkyi ja kärsivällisesti kaikki vuoroaan odottivat.
 Niin paljon kuvia ehdittiin naputtaa, että meni tämäkin oppityttö/shop-manager laskuissa sekaisin! Tässä vaiheessa haluan tehdä kyber - hatunnoston sekä Kaisalle että Ullalle, jotka armottomalla tahdilla kuvaa takoivat!
 Ja mikäli et syystä tai toisesta päässyt paikalle, tai et ehtinyt saada leimaa, niin ei hätää, ensikuussa on uusi mahdollisuus, kun Walk- in nr. 2 pyörähtää käyntiin perjantaina 27.9 ! Silloin kipinkapin oven taakse jonottomaan heti kun ovet aukeavat hohohohohoo!!
  Muutenkin kaikki vaan hakkauttamaan uusia tatuointeja pimeän syksyn piristykseksi! Uutta kuvaa voi sitten ihastella kynttilän valossa tai missä vain!
 Allright, roger that, hyvää weekendia kaikille! ☺☺☺☺☺☺☺☺

Tässä vielä vähän kuvaa Walk in friday 1 tapahtumasta:

 Osa Ullan päivän sadosta!


 Putiikin yleiskatsausta Osa Kaisan kuvan naputteluista!


 Kiireinen yrittäjä keittää vimmatusti kahvia minkä kerkiää :D


Lopussa kiitos seisoo! Raskaan työn raatajat nostivat siivoilujen lopuksi maljan ensimmäisen Walk in:in kunniaksi! Kiitos kaikille ihanille asiakkaille!<3 Seuraavaan kertaan! ;)


T:Katjushka Katja<3