30.10.2013

Hyvvee keksiviikkoa!

Tässäpä teillen tämmöinen semi-pieni päivitys keskeltä viikkoa. Alkuviikko on kyllä hurahtanu niin nopeasti, ettei voi uskoa perjantain walk - in:ista olevan vain muutamaa päivää! Huh kohta astellaan jo marraskuun puolelle!
Mukavasti on riittänyt kaikennäköstä puuhaa täällä ja varmaan hommaa on sitäkin enemmän kun jossain vaiheessa ennen vuoden vaihdetta pistetään paikat uudennäköseksi. Maailma muuttuu niin minäkin! Oppaaksi Kaisan värväsin! Itkua, parkua vaikea varttua, sain nimen parhaimman Kaaaaaatja! :DD Okei nyt riittää kuiva keskiviikon läpändeerus.

Kaikkihan muistaa meitin uuet talvi-aukioloajat, koska vasta niistä ilmotettiin, mutta toistoa ei voi koskaan olla liikaa, joten ma - ke klo 11-17 ja torstai & perjantai 10- 16.00! :)

Koska kaikillehan on jäänyt epäselväksi olemassaoloni (yeah right) niin voisin tässä hieman pönkittää itseäni, että mikäli halajat tänä vuonna saada tatskaa, niin tulepahan rohkeasti kysäsemään meikältä aikaa! Selviydyn siis tatskasta kuin tatskasta, mutta realistista koko selän viikinkiä en lähde vielä tekemään. :D Mutta pienet, tai keskikokoiset 'perus' tatskat onnistuupi. :) Ajan saat nopsasti ja hintakaan ei tule aiheuttamaan pyörtymistä! :DD

Jepulis, huomenna lähdemme hakemaan erinäisiä tavaroita Helsingin Tattoomaailmasta, mutta putiikkia pyörittävät kyllä Ulla ja Laura. :)

Hyvvää viikonjatkoa jokahiselle ja tervetuloa kahvikupposelle Halloween-koristeltuun puljuumme!♥ Pari kuvaa Katjalta

mittanauha rusettia ☺

Jonkin aikaa keskeneräisenä hengannut pöllö valmiina♥

Jouluinen tattoo-sheet! Kokoelma pikkutatskoja! Kaisan värkkäämät ganeshan silmät!


Ullan kuvat eivät valitettavasti ehtineet kameran syövereistä mukaan tähän päivitykseen, mutta ahkerasti on Ulla-Maijammekin tehnyt töitä. Kuvia sitten perjantaina!
Täsää kaikki tällä erää, perjantailta voitte odottaa sitä perus-perjantai päivitystä! Kiitti och Kuitti!
Terpat,
Katja
☺☺☺