20.11.2013

Again it's Wednesday!

Tämän viikon ensimmäinen blogipäivitys tulee tässä! Viikko on jo hyvässä vauhdissa ja niin on meininki täällä Musteessa ja Reiässäkin. Kiirusta on pidellyt ja pitkiä päiviä, mutta tässä duunissa ei pahemmin kelloa katsella, menee se aika mikä menee.☺
  Kannattaa jo ajoissa tulla hamstraamaan lahjakortit joululahjoiksi. Meiltä saat siis lahjakortin tatuointiin, lävistykseen tai tuotteeseen valitsemallesi summalle. Mikäpä sen mukavampi paketti jouluna, kuin lahjakortti uuteen tatuointiin! (tai lävistykseen!)
  Liike on tosiaan kokenut muutoksia ja on itse asiassa vieläkin muutoksen kourissa, kun lävistyspiste rakentuu pala palalta ja meikäläisen piste saa myöhemmin uutta kalustetta, mm. uuden tuolin, peilin ja lipaston! Aah sisustaminen on mahtavaa. Ja kun sitä voi tehdä suhteellisen usein, pistää oman työpisteensä uuteen uskoon.
  Ehkäpä kohtapuoliin voisikin alkaa kaivella varastosta esiin joulukranssit sekä muut vilkkuvalot. Joulua odotetaan monta päivää ja sitten se onkin yhtäkkiä jo ohi ja vuosi vaihtuu. ☺ Ehkä pitäisi hankkia tännekin joku joulukalenteri...ehkei suklaista, koska suklaat tuskin riittäisivät jouluaattoon asti. :D
  Tulkaa vielä pyörähtelemään liikkeellä, ennen kuin vietämme pienimuotoisen joulupaussin. Ei varmaan olisi paha nakki hankkia tänne hieman glögiä tuomaan joulumieltä putiikille!


Kaisan duunit:

 Palmu jonka taustalla oli varsin valloittava tarina! ;D Kevyttä ja kaunista peitekuvaa reiteenAsiakkaalle tuli yhdellä kertaa kaksi kuvaa! :) Voimaannuttavaa tekstiä ja lapsosten nimikirjaimiaUllan duuneja:Asiakkaalle jatkettiin haukkakuvaa yhden siiven verran.Ranteeseen tehtiin semi-realistiset siivet.
Aasia-aiheiseen selkäprojektiin jatkoa lohikäärmeen muodossa! Lisää kuvia kyseisestä projektista tullee lisää, kunhan saadaan tehtyä.


Toistaiseksi keskeneräiseksi jäänyt kotka-proggis saatiin alkuun!
Terkuin perkuin; Lö Katja!<3