22.11.2013

Viikon vika duunipäivä pulkassa!


Hyvä on, myönnetään, yritin välttää sanan perjantai käyttöä otsikossa, koska se tuntuu siellä niin kovin usein toistuvan. :D Yllättävää siis, on jälleen perjantai ja viikon viimosia duuneja täällä duunaillaan.
Kaisa tikkaili isompaa selkäproggista aamupäivällä ja Ulla on työstänyt tuossa tribaali-systeemiä. Takahuoneessa Laura tikkaa omaan koipeensa sydäntä, jossa lukeepi äiti. ♥ Itsekin innostuin kuvittamaan itseäni eilen, kun tikkasin rystysiini muinaisia viikinki-riimuja. Eikä tuntunut ollenkaan pahalle, vaikka rystysistä oli kyse! ☺
   Toivottavasti saahaan ensi viikolla jotakin järjestystä tänne, eli siis kalusteet sekä lävistyspuolelle että meikän puolelle, vähän hyllyjä ja lipastoja sen sellaista.
    En tiedä mahtaako ketään kiinnostaa, mutta ajattelin jakaa kanssanne vähän meidän tekijöiden eri suuntauksia (tatuointityyleissä siis!)
  Oppiäitini Kaisa nauttii kunnon old-school kuvien tikkailusta. Vahvat rajat ja old school värit ovat hälle mieleistä. Ruusut, pääskyset, ankkurit, seilorit, banderollit, laivat, pin up:it...
  Ulla sen sijaan innostuu kun pääsee tekemään musta-harmaa kuvia ja realistisia kuvia. Kun hän kuulee sanan potretti (valokuvasta) niin Ulla on seitsemännessä taivaassa! Ja mikä tahansa muukin aihe realistisena tai maalauksellisti niin jea!
  Itse on vielä vähän paha suuntautau mihinkään, kun ei ole vielä vuosia tikannut, mutta pystyn kyllä nimeämään kiinnostavia suuntauksia ja nehän ovat new school, jossa on sarjakuvamaista,värikästä ja liioteltua settiä. Toisena japanilaiset/aasialaiset kuvat karppeineen ja geishoineen (samuraita unohtamatta) ja kolmantena trash-polka kuvat, joihin sisältyy paljon meininkä roiskeineen ja kontrastiväreineen.
  Lauran tyylisuuntauksesta ei allekirjoittanut osaa sanoa vielä mitään, mutta eiköhän tuokin jossain vaiheessa meille selviä! ☺
  Oikein hyvvää viikonloppua to alla människörna!Katjan pari picturee


Vaya con dios sai loputkin värit

 
viikinki-riimuja rystysiinKaisan duunei


 
sydänkäyrää med tekstiSelkäproggis värittelyt done, valkoiset näkyy toki paremmin parantuneena ♥

Tämmöstä tällä kertaa, have yourselves a great wknd folks!


Perjantain surullisen kuuluisa videopätkänen: