11.12.2013

Keskellä viikon-päivitys!

Keskiviikko keskellä viikkoa ja kaikki ovat työn touhussaan! Michael Jackson soi taustalla, Ullan työn mukaisesti. Harmaasta ilmasta ja kylmän kalseasta kelistä huolimatta tunnelma on lämpöinen ja kodikas kun tatuointikoneet päräjää Kvl Musteen ja Reiän, Ink:in ja Hole:n katon alla.

Katja työstää liljaa kiekuroineen, meikäläinen on tehnyt eilen old school mikkimeininkejä ja tänään jalanjälkiä ja nimiä. Iltapäivällä tulee vielä pari ihastuttavaa rouvaa ottamaan hieman mustetta ihoon ;)

Päivän polttavana puheenaiheena ovat olleet muun muassa joululahjat. Tunnustan etten vielä ole kerinnyt ensimmäistäkään hankkia! On ollut aikamoista hoppua ja kiirettä, ovi käy tiuhaa ja lämpiävät koneet hakkaavat tunnista toiseen musteen nälkäisten ihoa. Joululomalla sitten rentoudutaan ja nautitaan ansaituista vapaapäivistä. Jottei homma menisi aivan slööbailun, eli lepsuilun, eli tyhjäntoimittamisen puolelle, meillä on Walk in friday num.5 perinteisesti kuun viimeinen perjantai, joka sattuu tässä joulukuussa olemaan 27.12.

Tulkaahan ajoissa paikalle että saatte nimenne listaan, saattaapi olla että moni saa vapaa viikkona tatuointi-idean Walk in-joulutapahtumaa varten! :) Ei muuta kuin kinkun syönnin ja lahjojen saannin jälkeen tatskapenkkiin!

Ollaan siis tosiaan joulu- ja uusivuosilomilla seuraavasti:

Jouluviikolla olemme kiinni Ma-To 23-26.12

Walk in friday 27.12

Uusivuosi-viikolla olemme kiinni Ma-Ke 30.12-1.1

Loppiaisena 6.1 on myös putiikin puoli kiinni!

Elikkä näinä päivinä on putiikin puoli kokonaan kiinni, olemme noin muuten normisti arkisin auki Ma-Ke klo.11-17 ja To-Pe klo.10-16.


Seuraavassa vähän värikästä kuvaa harmaaseen talven alkuun:Minun, eli Kaisan duunei:

 Sanomaa ranteessa! :D


 Jalanjäljet ja nimet, isoveljelle isompaa jälkeä ja pienelle pienempää ;)


 Tekstiä kumpaankin käteen, plus vanha perhonen uuteen uskoon ja teksteihin sopivaksiKoko olkavarren mitalta old school mikkiä ja ruusuja. Tälläselle old school fanaatikolle passelia duunia! :D

Katjan koneesta lähtöisin


Kukka med kiemurat ♥
Ullan


Eräs ihastuttava synttärisankari kävi hakemassa lapsuudenidolistaan kuvan. Aihe oli kyllä Ullallekin mieleen :)

Terkuin perkuin,
Kaisa