18.12.2013

Keskiviikon kebabit

Heeeissan keskellä viikkoa ollaan jälleen! Huomatkaa uusi blogin ulkoasu, joka toivottavasti on hieman
selkeämpi lueskella ja katsella.

Tässä juuri mätettiin kebabit naamaan (no okei mukana oli pizzaa ja salaattejakin) lounastauon merkeissä. Nyt olo on raukea kun vatsat ovat täynnä ja nälkäkiukku kadonnut. :D

Hmm hmm, mitähän sitä päivittelisi... pientä nippelitietoa voi tietysti aina välittää kaupungin kansalaisille.
No aamusella Kaisa toteutti meri-teemaisten tatuointien jatkoksi hain, joka pulikoi aalloissa pärskyvissä.
Itse tein muutaman pienen tassun käteen. Ullalla on tuttuun tapaan työn alla lievästi sanottuna suhteellisen iso rojekti (black & grey) of course. Hyvässä vauhdissa he tuolla ovat. Kuvamatskua siitä sitten perjantain päivityksessä, sen verran pitkäksi ilta menee sitä laitellessa. :D

Äkkiä hurahti joulukuu, kun ensi viikolla on mukamas jo jouluaatto? Huh huh. Aika on kulunut nopsaan. Tuntuu kuin siitä olisi paljon vähemmän aikaa, kun astelin tänne ja pääsin oppiin. Ja siitäkin jo vuosi?
Ohho...no ensi vuotta mielenkiinnolla odottaen... itse ainakin toivon sen sisältävän paljon erilaisia tatska-duuneja, isoja ja pieniä, värikkäitä ja mustaharmaita.

Vielä on kaksi päivää aikaa mattimyöhäisillä (lukeudun tähän itsekin) noutaa joululahjaksi aiotut lahjakortit meiltä. Huomenna torstaina ja ylihuomenna perjantaina ollaan teitä palvelemassa 10-16.00  :)

Luultavammin perjantaina tulloo vielä täydennystä laivamme lokikirjaan, mutta toivotan silti jälleen rauhallista joulunodotusta kaikille!
Kaisan kuviii:


Mies otti kämmenselkiin leimaa äidin ja isän kunniaksi :) Äidit ja isät rocks! <3
 Meriaiheinen käsi sai jatkoa hailla!
Old school-hengessä tehtyä mustavalko-merirosvolaivaa käden täydeltä :)
Katjan kuviiTähtöset hartioihin

Vanha köynnös väritettiin uusiksi ja lisättiin nimi ja pvm


kissan ja koiran tassuja :)


Parhain terveisin,

Katja