13.12.2013

Se on viiiiiiiikonloppu!!!

Työpäivän tunnit on tullu jo täyteen, mutta täällä sitä miniläppärillä rustaillaan perinteistä perjantai-päivitystä rystyset ruvella. Hooh, no niin, kun me muut olemme tehneet lähinnä piirusteluita ja paperitöitä ja vähän siivonneet, on Ulla wörkannut mahtavaa isoa realistista tiikerinpäätä rintaan. Kuva tulee väreissä, joten työssä kestää, mutta on todellakin vaivan arvoista,siitä tulee upea.
   Kaisa intoutui leipomaan korvapuusteja keskipäivällä, tosin ovelasti hän delegoi/ulkoisti leipomisen minulle (Ketjalle). Olenko siis leipurin vai tatuoijan oppipoika? Jaa'a ken tietää, tuskin kukaan.
  Tänään on ollut erityisen vilkas perjantai, Plim Plom! on kuulunut ties kuinka monta kertaa ovelta. Lahjakortit ovat tehneet kauppansa, vielä kerkiää ennen joulua. :)
  Hassu päivä ollut, perjantai 13. ,mutta meikästä ihan jeesi päivä. Tosin outoa kun ei ole tikkaillut mitään. :D Vielä oudomman tästä päivästä tekee sen, että DJ Kaba soittaa tuolla hyvin mielenkiintoisia biisejä, vaihtelee Martti Servosta Kapasiteettiyksikköön. :D
  Käykäähän ihmiset tsekkailemassa myös meitin nettisivuja, mustejareika.fi
Sinne ollaan vähän päivitelty tekstimatskuja ja uusia kuvia, sieltä löytyy myös hoito-ohjeet jos olet sattunut paperi-versiosi hukkaamaan. ;D
  Tämä perstai-päivitys lähenee loppuaan, me lähdemme täältä kohta Ullan duunia päätyttyä varmaan
käymään tuolla kauppakeskus Veturissa ja sitten painutaan kukin minnekin vlopun viettohon.
  Rauhallista joulun odotusta ja pullan-tuoksuista vloppua! :)


 Kaisan duuneja:


 Sarjakuvamaista rintakuvaa, alunperin kuva ollut hihamerkissä! ;)


 Muistotatuointia Habaan uppoaa miekka! :D


 Pikkukuvia tatuointiensikertalais kaveruksille<3 :)Ullan päivätyö

Jo entuudestaan tuttu asiakas sai rintaansa tiikerin.


 Kaisan herkulliset pullat, NAMSKIS!! ♥


Terv. Ketja from Viro