3.12.2013

Tiistain tiedote

On taas aika postata viikon ensimmäinen kertomus tatuointi-puotimme ihmeellisestä arjesta. Kuinka olemme taas rentouttavan viikonlopun jälkeen saapuneet tikkailemaan lisää mustetta ihmisiin. Kuinka olemme asentaneet jo jouluvaloja tuomaan valoa pimeän talven keskelle.
Jos tämä olisi live-päivitys, kertoisin kuinka Ulla työstää tuossa edessäni suurta, realistista kuvaa korpista. Ja se tulee olemaan awesome, uskokaa minua. Kaisan kolmas asiakas pyrähti äsken sisään ja he menivät hämmentämään keittoa omaan tatska kammioonsa. ☻
  Meitä tehdastyöläisiä jännittää täällä salin puolella, että mitä ihmettä on boss-ladymme keksinyt päämme menoksi. Lauantaina tapahtuu kuulemma jotakin kivaa,mutta mitä? Pikkujouluihin liittyvää kuulemma. Vihjeitäkin on luvassa, tai niin hän sanoo. Itsehän en ole löytänyt muita vihjeitä kuin tulitikkuaskin-kokoisia valokuvia päättömästä ratsumiehestä (Christopher Walken) ympäri työpaikkaa. Oikeastaan on kyse muka-hauskasta käytönnän pilasta, jotka kaksi hulvatonta pranksteria päätti tehdä. Tarinaan liittyy päättömän ratsumiehen naamavärkki ja minun kammoni tämän teräviä hampaita kohtaan.
  Anyways, tulkaahan ihmeessä käymään moikkaamassa meitä vielä tämän kuun aikana ennen lyhyttä joulupaussia. Ja tottakai älkäämme unohtako tämän vuoden viimeistä Walk-in Friday;ta joka pidetään siis
27.12.2013. Seuraava walk-in/drive-in/avoimet ovet/ millä kukakin tapahtumaamme kutsuu, onkin sitten jo ensi vuoden puolella tammikuussa.
  Vielä ei ole aika ladella kiitoksia tästä vuodesta, joten laitellaan rauhassa vuosi pakettiin.
Hyvää alkanutta joulukuuta kaikille! ♥
Kaisan duunit:
Hope/Faith

Siroa kukkasta med kiemuraa
Katjan duunit;


Vanha tähti+sydän sai jatkoa tähdistä,perhosesta+kiemuroista♥

Japanilainen koi-karppi med lootukset ♥


Terkuin, Katja