17.1.2014

Se on perrrrrjantai täällä taas!

Viikonloppu vääjäämättä lähestyy! Siitä kertoo ihanan siivojan ja yleisnaisen Roosan putiikille tulo. Roosa ahkeroi ja pitää paikat siistinä, jolloin me artistit keskitytään olennaiseen, eli nakutteluun. Iso kiitos Roosalle ja oikeastaan ylipäänsä siivoojien, ynnä muiden talonmiesten ja yleismiesten ammattikunnalle. Liian harvoin se yrityksen iso pomo uhrautuu miettimään että kukakohan nämäkin lattiat moppaa ja lamput vaihtaa. Liian harvoin myös tulee kiitettyä niin sanottua unohdettua ja näkymätöntä ammattikunnan edustajaa, jotka kuitenkin ovat yllättävänkin tärkeä osa yrityksen pyörittämistä. Ei sitä kukaan asiakas halua tulla likaiseen putiikkiin ja liikkeen puhtaanapito on meidän alallamme vielä erityisen tärkeää.

Muistakaa siis kiittää siivoojaanne, oli hän palkollinen siivooja töissä tai äiti tai vaimo kotona! ;)

Siistimisestä puheen ollen voisin muistuttaakin kaikkia musteen nälkäisiä hoitamaan myös tatuoinnin hygienian! Liian usein saa kuulla kuinka osa, onneksi kuitenkin murto-osa, hoitaa tatuointejaan ja lävistyksiään aivan turhan huolimattomasti. Hygienia on tärkeää, kyseessä on kuitenkin avoinna oleva haava, ja tatuointia tulee sen mukaisesti hoitaa. Myös tatuointia paljon ottaneiden on hyvä muistaa pitää hyvää huolta tuoreista kuvista. Muistathan aina pestä kädet ennen rasvaamista, tai rasvata tatuointia kertakäyttöhanskan kanssa bakteerien leviämisen välttämiseksi. Tuore tatuointi on hyvä putsata kokonaan parikin kertaa päivässä lämpimällä vedellä ja saippualla. Vaikka rasva joskus unohtuu ottaa mukaan kotoa, ja kaverilla olisi bepantheni tuubi povarissaan, olisi hyvä kuitenkin pitää rasvapurkit henkilökohtaisina. Tai vaikka kipaista apteekista uusi itselleen, sen sijaan että lainaisi kaverin tuubista.

Maalaisjärjellä onneksi pääsee pitkälle, ja tollokin tajuaa ettei tuoreella haavalla kannata mennä saunaan tai uimaan.

Se kuitenkin paasaamisesta, onneksi kuitenkin suurin osa hoitaa tatuointiaan suurella huolella, jolloin ne myös paranevat nopeammin ja näyttävät siistiltä vielä pitkään.


Työntäyteisen viikon lopettaa jälleen pieni kuvagalleria:Kaisan duuneja:

Asiakkaan käsi sai jatkoa muerte-neidosta
Katjan duuneja:
 
Lapsen nimi koristaa rintaa ☺

Tärkeä päivämäärä jatkoksi muille kuville

Asiakkaan ensimmäiseksi tatuoinniksi tuli koi-karppi ♥


Ullan duuneja:


Valkopartainen vanha ukki Lauran käsivarteen


Yleiskuvaloisii!

Meikä piirroshommis

Larelle tuli pukkia! ;D

Tattooshop-selfie! ;)


Oikein hyvää viikonloppua kaikille!
Tässä mainio perjantai pätkä joka toivottavasti saa hymyn huulille ja viikonlopun alkamaan naurulla! :D


T.Kaisa the Kabanossi