30.1.2014

Torstain spessupäivitys


Tervehdyksensä näin torstaina lähettää tällä kertaa vajaalla miehityksellä toimiva m/s Kouvolan Muste ja Reikä! Johtava alfanaaras Kaisa sekä oppipoikamme Kaisa Jr. a.k.a Katja on sijoitettu muihin tehtäviin täksi päiväksi, joten ruorissa tänään poikkeuksellisesti vain Ulla ja Laura. Tässä välissä muistutan jo hiljalleen perinteeksi muodostuvasta walk-in -päivästä, joka siis huomenna perjantaina pidetään klo 9-18. Tarjolla on jälleen virvokkeita sekä pieniä tatuointeja nopeimmille, joten kannattaa tulla paikalle ajoissa. Nyt löpinät sikseen, ohessa kuvia viikon varrelta:Kaisa oli jättänyt meille aamuksi taustakuvaterveiset. Ei olla ihan varmoja vielä mitä tällä haetaan takaa. 

Aamutreenin ja saunomisen jälkeen on hyvä vilvoitella keskellä kaupunkia. Johtajatason viikonavaus, Buyaah!Seuraavaksi kuluneen viikon aikana tehtyjä töitä:Ulla:
 
Kentauri nilkkaan


Uusi keijukainen jatkoksi vanhemmille kuville kädessä.


Jousinainen


2 kpl perhosia selkään, myöskin jatkoa ennestään olleelle kuvalle.

Musta/harmaa kompassi asiakkaan käsivarteen.
 Kaisa:
 
Misfits-aiheinen tatuointi käsivarren sisäpuolelle.


Reiden sivuun projektin aloittelua.Toinen projektin aloitus, aiheena riikinkukko ja kohteena olkavarsi.Samalle asiakkaalle pikkutatska käteen.


..ja vielä saman asiakkaan käsiin lisää mustetta.Hyvää torstaita vielä kaikille lukijoille toivottaa Kouvolan Muste ja Reikä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti