2.1.2014

Vuoden 2014 ensimmäinen päivitys!

Hyvää vuotta 2014!
Vaikka vuosi 2013 loppuikin sään puolesta aika synkissä merkeissä, niin ei hätää, 2014 vuoden ensimmäisenä työpäivänä kun kurkkaa ulos, näkyy jo vähän lunta tupruttavan! Olisi aikakin, alkaa olla aika masentavan pimeää jos märkä syysmäinen keli vielä jatkuu.

Mutta se säästä! Emme ole meteorologeja, vaan tatuointitaiteilijoita! Ulla nakuttaa puolen käden mitalta realistisia ruusuja ja Katja tribaalin jatkoa. Minä olen häärinyt paperitöiden kimpussa, yrittäjänä olo kun ei aina ole vain sitä pelkkää tatskaamista. ;) On tullut tehtyä tavaratilauksia, omien sekä muiden töiden organisointia, välillä puhelimeen ja ovikelloon vastaamista. Iltapäivällä tuleekin sitten lähes naapurifirmasta nakutettavaa! Same-eyes on hyvin kiitettävästi tulostellut/painatellut meidän Walk in-mainoksia, pinssejä, tarroja.. Täytyykin niitä tilailla lisää, viimeksi menivät alta aikayksikön! Joku on saattanutkin nähdä kaupungilla valotolpassa, kadunkulmassa tai vaikka Kouvolan Roller Derbyjen kypärässä pyöreän pääkallo tarran! ;)
Tällä viikolla käyn myös ahkerasti tatska-luonnosten kimppuun, lomapäivät menivät hurahtaen juosten paikasta toiseen. Tulipa vähän tehtyä ns. vapaa-ajan töitä, niistä kuvia alempana! :)

Enough about me! Ilmoitusluontoista läppää sen verran että olemme pyhäpäivän, elikkä 6.1 loppiaisen kiinni! Sen jälkeen loppuvat nämä lomailut ja ollaan aivan normisti Ma-Ke klo.11-17 ja To-Pe klo.10-16 auki!

Tulkoon tästä vuodesta entistä musteisempi, ahkerampi, iloisempi... Kaikkea mitä haluatkaan tämän vuoden olevan, nimittäin sitä se tulee olemaan, kun vaan päätät ja toimit. Ei muuta kuin kohti omia unelmia ja saavuttakaahan tavoitteitanne, olivat ne sitten pieniä tai suuria! Tsemppiä ja meininkiä kaikille vuoteen 2014!


Uusi vuosi, uudet tatskat! ;)


Kaisan välipäivien duuneja:

 
 Hyvin läheisille ihmisille tuli tekstit kylkeen! ;)


Kaveriporukalle musiikkipainotteista kuvaa, toinen timantti sai kaverin, kelttikukkaa ja vanhojen tähtien uudistusta! :)

Ullan


Olkavarren ruusut

Katjan

Vanhemmat kuviot sai seuraa :)Loppuun lainaan Alberttia, jonka sanonnan aion ainakin itse ottaa 2014 vuoden motoksi:
"Ainoa tiedon lähde on kokemus."

Ja vielä Arskankin sanoin:

 Huomenna on sen verran hulina päivä, että tämä onkin tämän viikon ainut päivitys, pistetään piilotettu perjantai-video pätkä näin ollen on jo tänään päivityksen loppuun. Onnea etsintään ja hyvät viikonloput jokaiselle musteen nälkäiselle! ;P

Piilotetun pätkän lisäksi on vielä pakko laittaa tipatonta tammikuuta inspiroiva legendaarinen mökyööli pätkä! xD Rölli ja taikajuoma

Mainioin terkuin,
Kaisa "Karu"