31.1.2014

Walk-in Friday vol 6!

Heippa hei kaikille lukijoille jälleen!

Tänään vuorossa on jo kuudes (wow!) Walk-in Fridayn päivityspläjäytys, josta kuvia löydät hieman alempaa. Tällä kertaa walk-in -tapahtumamme on ollut hieman rauhallisempi, mutta siitä huolimatta tunnelma on ollut kuitenkin jälleen huippuluokkaa ja ollaan päästy tekemään monen monta uutta pikkutatskaa. :) Tiedoksi vielä teille, jotka kenties jostain syystä missasitte tämän walk-in -päivän; Ei hätää! Seuraava mahdollisuus saada maksimissaan noin röökiaskin kokoinen, suht simppeli kuva ilman kuukausien jonottamista avautuu jälleen ensi kuun viimeisenä perjantaina 28.2.. Mikäli et ole varma onko Sinun kuvasi sopiva walk-in:iin, alempaa sekä aiemmista walk-in -postauksista näkyy esimerkkejä soveltuvista kuvista. Ei me loppujen lopuksi niin hirveän nuukia kyllä olla. Anyway, meidän mainosjulisteita voi sitten vaikka innokkaimmat bongailla Kouvolan kaduilta ja marketeista myöhemmin kunhan saadaan julisteet suunniteltua ja painatettua!

Ohessa kuvakollaaseja päivän hommista tekijäkohtaisesti:


Kaisa:

 Katjan:
 
Ulla:


Random kuvii! 

 
Kaisa kävi tekemään "köyhän miehen" nukkekotia :D

Ulla työn touhussa

Kaisan työn touhussa ja kärsivä asiakas <3 :D
Sen pidemmittä puheitta tässä vielä perjantain videotervehdys kaikille. Ja hyvvee viikonloppuu!

Terveisin Kouvolan Muste ja Reikä työntekijöineen ;)

2 kommenttia:

 1. Heip. Mietin tässä ensimmäisen tatuoinnin ottamista ja syynään tarkkaan mahdollisia tekijöitä. Oon ihan hirveesti tykästynyt teihin :---D paljonko tulisi hintaa sellasella tupakka-askin kokoiselle tai hiukkasen isommalle värilliselle kuvalle? Jos tuon luonnoksen, piirrättekö siitä tatuoitavan version puhtaaksi, vai mitenkä se puoli toimii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips!

   Pahoittelen hidasta vastaamista, saimme vasta nyt kommentit toimimaan kunnolla! Hinta riippuu täysin kuvasta, sen yksityiskohdista, lopullisesta koosta ja väreistä, joten saisimme parhaiten hintaa arvioitua kun näkisimme kuvan! :) Meille voi joko laittaa sähköpostia, jossa olisi liitteenä kuva tai sitten olet enemmän kuin tervetullut myös pyörähtämään paikan päällä! Silloin voitaisiin samalla myös varailla aikaakin! :) Ilman muuta suunnittelemme/piirtelemme mielellään töitä, ja toki piirrämme puhtaaksi jos sinulla sattuu jo jotakin luonnosta olemaan. Voit jo etukäteen tutkailla nettisivuiltamme (www.mustejareika.fi) mallikuvista, että olisiko joku tietty artisti sinulle kaikkein mieluisin. Musteisiin tapaamisiin!

   Ystävällisin kevätterveisin,
   Kaisa/Kvl Muste ja Reikä

   Poista