7.2.2014

Friday bay jay!!

Hola!

Se on perjantai ja uudet kujeet! Helmikuun alku on meille tarjonnut uuden tulokkaan! Eeva "Eeppi" Tallinen on astunut Kouvolan Musteen ja Reiän värikkään katon alle. Ulla tutorinaan hän suunnistaa haaveammattiaan kohti. Kovana Deftones fanina Eeppi kerkesi jo maalailla lempibändinsä siluettipotrettia oman pisteensä seinälle. Runebergiä ja Eevaa juhlistaaksemme olemme syöneet torttuja, juoneet perinteisesti pannuittain kahvia ja nakutelleet joukon kuvia. Oppilikat ovat ahkerasti nakutelleet toisiaan, Katja Eeppiä ja Eeppi Katjaa, siitä fotoa alempana.

Viikon mittaa moni on soitellut ja kysellyt viikonloppu kuvista, mutta teemme hommia vain arkisin. Viisi päivää viikossa (usein aamusta iltaan) riittää ahkerimmallekkin työntekijälle, vaikka hommasta sydämen pohjasta nautimme<3 Joten viikonloppu kun koittaa, tatskaajat lähtevät täältä kolostaan viettämään ansaittua vapaata ja rentoutumaan seuraavan viikon duuneja varten. Joku tekee kakkuja ja saa kunnian olla kummina kastajaisissa, joku fiilistelee keskustan sykkeessä Bar Q:ssa Rising soundin musameininkejä, joku on perheen parissa ja joku ei tee mitään. Voi vain arvailla kuka meistä neljän mimmin jengistä tekee mitäkin. :D

Ulla sai pisteelleen kauan haaveilemansa asiakastelkkarin! Hirvee kateus iski, meikälle samanmoinen! :D Ainakin omat kajarit tuonne Boss Ladyn takaloossiin pitää saada, ei meinaa putiikin puolen musat kuulua niin hyvin kuin pitäisi. Muutenkin sisustusvimma alkaa iskeä, kun kerkeäisi laittaa omaa työpistettä! Noo, kevättä rinnassa jossakin välissä laittelee vähän hyllyjä ja lisää omia piirrusteluita seinälle.


Ullan kuvii:


Katjan kuvii:Vanha skorppari sai jatkoa ☺P.O.D - Goodbye for now


Eevan kuvaa:Kaisan kuvii:
Ja viikonloppunahan syödään hyvin!

Terkuin,
Kaisa eli asia K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti