19.2.2014

Sairasta keskiviikkoa! :D

Helou!

Kipeysprosentti on ollut putiikilla melkoisen suuri! Viime viikolla tosiaan Ulla oli pari päivää yksin duunissa ja sen jälkeen meikäläinen. Tällä viikollakin alkuviikko on mennyt hiljaisemmissa merkeissä, tänään onneksi Eeppi palasi vuoteen pohjalta tänne putiikin seinien sisälle!<3 Jee, I´m not alone anymore! :D Kyllä sitä työfrendejä kaipaa kun ne hetkeksi ympäriltä häviää hyörimästä. ;)

Seinät ovat onneksi pysyneet kuitekin pystyssä ja duunia on tehty. Siitä todisteet perinteisesti alempana!

Muistakaatten että perinteinen Walk in Friday taas lähestyy! Elikkäs joka kuun viimeinen perjantai teemme pieniä kuva (n.8cmx8cm ja siitä pienempiä) klo.9-18 ilman ajanvarausta. Sen kun sisään kävelee, teemme asiakkaat siinä järjestyksessä kun ovesta sisään astelee ja nimensä jonolistaan kirjaa. Kyllä, jonoa saattaa olla, mutta täällä on tarjolla kahvia, herkkuja ja hyvää seuraa jonotuksen ajaksi! ;) Että eipä muuta kuin tervetuloa Kouvolan Musteen ja Reiän Walk in-friday numero 7:skaan mustetta ottamaan!
Uusimman tulokkaamme Eepin taiteilema graffiti-tyylinen "Walkkari" mainos alla->


Meikäläisen alkuviikon duuneja:

Vanhat pikkutähdet saivat kunnolla jatkoa. Disney tyylinen pin up lisämausteineen! ;)

Kukat saivat jatkoa kirsikankukka oksalla, joka on hento ja kaunis niin kuin kantajansa :)

Old school-käsi prokkiks part2. Varjot tekivät kuvasta syvemmän ja intensiivisemmän, vielä part3 väreineen tulossa!
Erittäin hyvää viikon jatkoa kaikille, koittakaa syödä vitamiineja ja pukeutua hyvin lauhasta ilmasta huolimatta ettette vilustu!

Terkuin, Kaisa Kabanossi <3<3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti