12.3.2014

KEVÄT!!!!!!

Kyllä, nyt se on täällä! Toppavaatteet syrjään ja kevyempää ylle, kohta on se aika kun kaikki ihanien ihmisten ihanat ja komeat tatuoinnit pääsevät taas näkyviin. Ja jollei sinulla vielä ole omaa koristusta vartalossasi, ei hätää; vielä ehtii ennen kesää! Minulla ja Kaisalla kalenterin häntäpää menee kesäkuulla, mutta onneksi meiltä löytyy reippaat ja innokkaat oppitytöt Eeva ja Katja! Heidän kalenterissaan on vielä tilaa hätäisimmille, ja toki meidän paikallisten Ink Mastereiden käsittelyyn pääsee seuraavassa Walk-In Fridayssakin parin viikon päästä, eli perjantaina 28. päivä. Julisteita aiheesta levitellään jahka minä saan ne tuolta photarista ulos :D

Kaikenmaailman kulkutaudit ovat meidän jengiä piinanneet pitkin alkukevättä ja nyt oli Katjan vuoro maata sängyssä valkosipulinkynnet varpaiden välissä. Mutta tänään saimme hänet takaisin ja koko tiimi  on jälleen kasassa!


Kuvia tatuoinneista kansalle kauniille, olkaatten hyvät!Kaisan kuvia;Mustavalko reisipöllö ja jatkoa luvassa myöhemmin! ;)


Lahjaksi saatua kalloa :)

Teimme Ullan rinta/kaula kuvalle jatkoa samalla teemalla<3Ullan kuvia;


Asiakas sai jatkoa vanhalle aasia-teemaiselle sleevelle, yksityiskohdat seuraavat myöhemmin.


Vanhan elämän rippeet jätettiin pysyvästi taakse. Kulahtanut tähti peitettiin ruusuköynnöksellä.

Aiemmin tehty teksti sai taustakoristeita ja samalla uutta potkua!

 
Eevan kuvia;


Vanha leijona sai kehyksiksi uutta tribalia


Maori tribalia pohkeeseenKatjan kuvia;

Osiriksen silmä ☺


Sama meno jatkuu, aje aje!

Terkkui äitille!

-Ulla ja muut muikkeloiset 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti