7.3.2014

Uusia sanontoja

Hämäävä otsikko eikö vain. :D No olihan se pakko jakaa tännekin, kun olen niin nokkela ja keksin tuon tuostakin (lue; en koskaan) uusia sananlaskuja kanssaihmisten iloksi. Kuten tänä aamuna kehittelin seuraavan: "Parempi hymy huulessa kuin Sösdkfölksfjf  siellä!" :D Voitte vain päätellä mistä moinen on saanut alkunsa. Se jääköön tosiaan arvoitukseksi.

Asiaan. Meillä käy liikkeellä suhina, mutta aikaa tatskalle löytyy aina! Kyselkääpä minulta (Katjalta) ja Eevalta aikoja, niitä kun löytynee ihan lähitulevaisuudessa! ☺

Tatskamessutkin lähenee koko ajan, siistiä taas lähteä sinne kera koko konkkaronkan. Suosittelen pistäytymään, mielenkiintoista nähtävää niin amiksille(alias ammattilaiselle) kuin kansanmiehillekin.

Musteen ja Reiän maailmanmatkailu  Ruotsiin sujui hyvin, kiitos kysymästä. Allekirjoittaneelle tuli kovin ikävä rakasta Suomen kieltä, kun ympärillä vilkkui pelkkää Ruotsin kieltä jokapuolella.  Laivallakin oli oikein mukavaa, kiitos matkaseuralle vielä reissusta!

Täsää kaikki tällä kertaa, ei muuta kuin oikein hyviä viikonloppuja joka kolkkaan ja jatkakaamme reippain askelin tästä etiäpäin!
Kaisan kuvia:


Ihanalle pariskunnalle ihanat tekstit<3 :)
Ihanaa naisellista ankkuria reiteen! :)Ja timanttiin lisäväriä<3
Suomen muotoinen suomineito lisämausteineen ;)
Ullan kuvia:

 Vanha unikko laitettiin uuteen uskoon


 "Vesiväritekniikalla" toteutettu upea perhonen


Lasten nimet tähtisumun keskelläKatjan kuvia:Pääsin testaamaan Eepin uv-väriä Eepin omaan käteen, first testing ever!

UV-Tatuoinneista sen verran (pienimuotoinen mainostus tähän väliin), että meiltä niitä
nyt siis saa, Eeva on aloittanut tällä osa-alueella ja tekee erittäin mielellään uv-tatskoja. Ennen tatuoinnin tekoa on välttämätöntä suorittaa allergia-testi mahdollisen yliherkkyyden selvittämiseksi. Uv-tatuointeja on tehty jo useita vuosia ja niitä on tehty paljon ja haittavaikutuksia ei ole havaittu. Toki pitkäaikaisia vaikutuksia ei vielä osata sanoa.
Toki myös minulta uskaltaa uv-tatuoinnin tekoa kysellä!
tähtiä käsivarren mitaltaEepin kuvia:


symboleita nilkkoihinSiroa kukkaa kyynärvarteenNimeä rintakehäänKeskimmäiset vanhemmat linnut sai seuraa!

Noniin heipparallaa vaan rakkaat lukijat!
Terppa; Katja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti