28.5.2014

Keskiviikko!!


Kovin on sateinen viikkomme alku, mutta yhtä reippahasti työhön käymme, satoi tahi paistoi! Eipä kyllä allekirjoittanutta sadekeli haittaa, ilma pysyy raikkaana ja lämpötila siedettävänä, ainakin työskentelyn kannalta katsottuna. Ehtii niitä helteitä varmasti vielä tulla nautittavaksi.

Sään päivittelemisen jälkeen muistutamme tämän viikon perjantaina jälleen vietettävästä Walk-In Fridaysta! Eli kello yhdeksästä aina kello kuuteen asti tikkailemme ja nakuttelemme niitä pienoisia kuvia niitä halajaville. Nimi paperiin ja jonoon, olkaa hyvät!

Ajanvarauksissa jonojen päät karkailevat ja longehtivat päivä päivältä kauemmas: Eevalta saapi ajan parin viikon päähän, minulla ajat menevät syyskuun alkuun. Kaisan ja Katjan ajat sijoittuvat jonnekin sinne välille!

Kaisa oli kehitellyt ruokahaastetta ja siihen liittyvää keräystä. Itse odotan kyseistä kisailua kovinkin paljon, eikä tähän mennessä ehdolle heitetyt kulinaariset nautinnot ole vielä saaneet vatsaani vääntymään. Uhkasin jopa valmistaa joskus kaikkien pelkäämästä hapansilakasta maistuvan ja kesäisen saaristolaisvälipalaherkun! Katsotaan joudunko sanani syömään ennemmin kuin tuon ruotsalaisten perinnepalan. Jokatapauksessa, haaste on otettu vastaan, enkä toistaiseksi pelkää.


Pulinat pois ja kuvia kehiin, niitähän tänne on kaikki tulleet katsomaan, eiks jeh?Kaisan kuvia:


Aiemmin tehty pohjeteksti sai seuraa

Valkyrian tatuointi ja asiakkaan alkuperäis luonnos :D Asiakkaalla oli pieni ryhje olkapäässään, pieni puna kypärässä ei siis ole väriä xDLuolamies riimut :D
Ullan kuvia:
Asiakas tilasi isotukkaisen kasari-tytön boomboxi olallaan. Sellaisen sai ;)


Eepin kuvia:Tekstin fixausta! (originaali kuva ei eepin tekemä)


Lasten nimet ranteeseen
Katjan kuvia:


Asiakkaan eka tatuointi!Ehosteltiin jokusen vuotta vanhaa lohikäärmettä


Tässä kaikki tälläerää, ehkä tapaamme perjantaina? Silloin saatte ainakin uuden päivityksen  ;)


-Ulla teh BadAss

2 kommenttia:

 1. Hei! Olen kauan halunnut teillä tehtyä tatuointia, mutta onko se mahdollista sillä olen 15-vuotias? Olen puhunut vanhempinieni kanssa asiasta ja he sanoivat että se käy heille ja että jos teiltä saa tatuoinnin ovat he luotolla mukana tatuointini ottamiseen. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Valitettavasti emme tee tatuointeja alle 16-vuotiaalle edes huoltajan suostumuksella. Iho on vielä kasvuvaiheessa ja 16-vuotta on meillä raja vanhemman luvan kanssa. Tervetuloa tietenkin sitten 16-vuotiaana ottamaan kuvaa, kyllähän sitä ikuista kuvaa jaksaa hetkisen vielä odottaa! ;)

   Poista