21.5.2014

Lämpsäkkä keskiviikko!

Koneet surisee ja musteen-nälkäiset ihmiset astelevat lämminhenkiseen putiikkiimme janoamaan lisää ikuista kuvaa ihoaan koristamaan. Astele siis sinäkin! Mikäs sen coolimpaa kuin kulkea kesäisellä kadulla väritetty nahka näkyen. Täällä painamme pitkää päivää tavoitellessamme musteekkaampaa maailmaa.

Kesä on siis viimenään täällä ja sen kyllä huomaa, kun ulkona tatuoinnit paljastuvat toppavaatteiden alta ja lämpötila on kohonnut täällä sisätiloissakin ihan mukavasti.Vaan eipä sillä, täällä aherretaan Misfitsin tahdissa ihan samalla tavalla ympäri vuoden. Välillä on ihana käydä ulkosalla ihastelemassa kaunista kesäsäätä. ♥

Kiireisimpien pikku kuvien haluajien kannattaa olla silmä tarkkana, nimittäin kouvolan katukuvassa on saattanut jo monikin huomata että ensi viikolla on taas Walk in Friday:in aika!  30.5, eli taas perinteisesti kuukauden viimeisenä perjantaina, painamme aamu yhdeksästä ilta kuuteen snadeja kuvia. Pieni kuvahan siis käsitetään röökiaskin kokoiseksi ja sitä pienemmäksi. Värillä tai tyylillä ei väliä, Walk in:ninä vain koko ratkaisee. Voit siis tulla ottamaan yhtä hyvin tekstin tai sanan pätkän, kuin pienen sarjakuvamaisen värikuvankin.

Täällä jo suunnittelenkin etenkin Walk in:niä varten asiakasjääkaappia! :D Pysyy tarjottavat limonaatit kylminä ja muutenkin asiakkaat saisivat laittaa eväitään kylmään. Idea on kehityksessä.

Putiikin Tampere-reissu sujui oikein hyvin! Saimme Eepille täydellisen valkoisen tatuointituolin, kävimme syömässä mainiossa Masu-ravintolassa sushia ja sekoilimme Tampereen ikeassa. Ja minä, alias boss lady, asia K, eli Kaisa osasin aika mainiosti ajaa peräkärrin kanssa! Propsit meikälle!

Keräys liikkeen naisten ruokahaastetta varten alkaa ensi viikolla, eli support the shop ja anna leideille intoa haasteeseen! :D 


Tässä muutamat kuvat alkuviikolta:


Katja:Patruunaaaaa


Monen asian kunniaksi omenapuun kukkia ja oksistoa ♥

 Ulla:


Isomman tatuointikokonaisuuden osanen
Eeppi:

Peitekuvapommi

Selkärankaan tekstiä

Ja käteen tekstiä
Kaisa:

Errrrrrrrittäin hyvää viikonalkua kaikille<3<3

Terkuin,
asia K

2 kommenttia:

 1. Sopiiko walk in:issä jonotella jollekin tietylle tatuoijalle, vai onko parempi saapua ihan normiajanvarauksen kautta, mikäli pikkukuvan haluaa juuri luottoartistinsa tekemänä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Tottakai otamme huomioon toiveet tekijästä, eli kun saavut paikalle ja laitat nimesi listaan, niin merkitse oman nimesi perään haluamasi tatuoijan nimi, niin pääset kyseiselle henkilölle! :)

   Terv. Kvl Muste & Reikä

   Poista