13.6.2014

Flash-back Friday!

Millaista oli elämä vuosi sitten tähän aikaan? Kuka teki mitäkin ja missä? Vuodessa elämä ehtii muuttua paljon, monessakin suhteessa.

Vuosi sitten kesällä Kouvolan Muste ja Reikä käsitti kaksi tatskaaja ja yhden oppitytön. Kesä oli kuuma ja lyhyt sekä työntäyteinen. Liike oli ulkonäöltäänkin hieman toisennäköinen. Osa seinistä oli erivärisiä ja sisustus oli erilaista.

Mutta nyt, vuoden myöhemmin, on taas kesä ja yhä ahkerasti täällä tikataan ja lävistellään. Tosin nykyisellään
Muste ja Reikä Team käsittää neljä tatskaajaa. Jokaisella on oma työpiste, jonka sisustus on uusittu viime kesästä ja seinät moneen kertaan maalattu.

Vuoden aikana kerettiin pitää monenmonta walk-in:ia, käydä tatskamessuilla, tehdä bondaus-reissuja, hakea hoitotuolia pitkän matkan päästä, tikata toisiamme, tavata uusia ihmisiä ja ennenkaikkea tehdä paaaljon tatskoja!

Kesä kuluu joka vuosi yhtä nopeaan, mutta yritetään silti nauttia siitä täysin rinnoin. Tulkaatten ottamaan ikimuistoiset kesä-tatuointinne, joita voitte sitten ensi kesänä katsella ja muistella kuinka se tuli otettua kesällä 2014!

Lopun info-isku: 
Olemme auki heinäkuussa ma-ke klo 10-17.00 , joten torstaisin ja perjantaisin emme ole paikalla ottamassa ajanvarauksia vastaan tai vastaamassa puhelimeen. :)

 Sitten niitä paljon puhuttuja kuvia: Kaisan kuvia:


Ihana pöllö pohkeeseen :DVanha kuva sai jatkoa ja ihan uutta puhtia!♥

Eevan kuvia:

Elämänohjetta käteen

Katjan kuvia:


Isolle patruunalle pikkupatruunoita kaveriks!Oikein lämpöisää ja rentoa viikonloppua!

Terppa;
Katja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti