25.6.2014

Kalsea keskiviikko
Ei ole säät meitä Kouvolalaisia suosinut. Missä se kesä oikein on?! Lämpöä ja auringoa kaipaillaan täällä, ilmoittauduthan info-pisteelle, kiitos!

Kesäkuu vetelee viimeisiään, ihme kyllä, tuntuu että puolet tästä kuusta katosi jonnekin. No mutta kuitenkin, walk-in on taas luvassa tämän viikon perjantaina 27.6 klo 9-18! Jos olet kenties jo aiemmin käynyt walk-in:ssa, niin you know the drill. Mutta josset ole, niin tule ovesta sisään, jätä kenkäsi eteiseen, raapusta nimesi jonotuslistaan, istu alas, täytä esitietolomake ja odota vuoroasi! Simple as that! Jos pohdit, joudutko kärsimään tuntikausia neulan alla, niin vastaus on ei, et joudu. Yleensä pienten kuvien ja tekstien tekemiseen menee suhteellisen vähän aikaa, joten sinulla jää mainiosti aikaa muuhunkin kyseisen päivän aikana!

Että semmosta. Muut on vielä työn touhussa, Ulla tehtailee realistisia juhannusruusuja, Eeppi väsää biomechanil- kuvaa ja Kaisa tekee jotakin, en tiedä tarkalleen mitä :D  Allekirjoittaneella oli tänään vain pikkuisia uudelleenvärittelyjä. Eilen tuli tehtyä Kaisan niskaan iiiso kaksipäinen korppi ja oldschool-ruusu. Kuvia niistä sitten kunhan saahaan myöhemmin värit & varjostukset!

Näitähän te tulitte katsomaan, joten katsokaahan sitten;                                                                      Ullan kuvia:


Kaisan kuvia:


Eepin kuvia:

Katjan kuvia:Keskeltä viikkoa Kouvolan Musteesta ja Reiä'stä teille raportoi
KatJay

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti