30.7.2014

Hey on keskiviikko!

Heipä hei kaikille helteen keskellä kärvisteleville ihmisille! Lämpöä on riittänyt ja riittää varmasti jatkossakin. Urheasti kuitenkin meillä ihmiset istuvat tatska-penkissä, vaikka hikeä pukkaakin! Näillä keleillä on muistettava riittävä nesteytys, jos sattuu olemaan tikattavana ja muutenkin entistä parempi tatuoinnin hoito. Rasvailu, pesu ja aurinkorasvan käyttö on errrrrittäin olennaista tällaisella ilmalla.

Olettehan muistaneet käydä tykkäilemässä meistä Facebookissa ? Kun saadaan 1000 tykkääjää täyteen, niin tapahtuupi jotakin jännittävää ja spektaakkelimaista! :D Joten jos haluat saada uteliaisuutesi tyydytettyä, niin käy tykkäämässä ja nosta määrää omalla osallasi!

KSEY:n kampanja on edelleen käynnissä, tulkaatten tukemaan KSEY:n toimintaa ottamalla pieni kissa-tai muu eläintatuointi, josta osa tuotosta menee KSEY:n hyväksi! Mallikuvat riippuvat täällä liikkeen seinällä, joten ei muuta kun paikan päälle ja valkkaamaan mieleinen!

Jänniä asioita edessäpäin ja pitkin syksyä, näistä lisää myöhemmin... ;)                                                                     Kaisan kuvia:Katjan kuvia:Frendeille yhteiskuvat ♥

Ullan kuvia:

Asiakkaan hevosen muotokuva

Tämä mies ei taida esittelyjä kaivata <3


Terveisin,
Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti