25.7.2014

Walk-in vol. ties mitä

Hektistä huomenta kaikille lukijoille!

Tämänkertainen Walk-In oli aamusta lähtien kiireistä, kuten tapana on ollut ennenkin. Tällä kertaa taidettiin jotain ennätyksiä rikkoa, sillä heti kello yhdeksältä ovet avattuamme jonotuslistaan kerääntyi 15 nimeä. Olipa syynä tälle poikkeukselliselle tapahtumalle sitten ennätyksellisen lämpimät kelit tai tähtien liikkeet, työtahti on ollut melkoisen kova tänään.

Mikäli jostain syystä jätit tämän päivän hulinat väliin ja nyt kaduttaa, ei hätää! Seuraavat Walk-in- meiningit ovat jo kulman takana. Jos sinäkin haluat olla pienehkön tatuoinnin onnellinen omistaja mahdollisimman pian (ja hei, kukapa ei haluaisi), saavu paikalle ensi kuun vikana perjantaina eli 29.8. klo 9. Listat täyttyvät pian, kuten tänään jälleen todettiin, joten kannattaa saapua paikalle mahdollisimman aikaisin. Jos et kuitenkaan ihan aamusta pääse paikalle, kannattaa silti tulla pyörähtämään iltapäivällä tai soitella meille. Ollaan täällä kuitenkin klo 18 asti hommissa teitä kullannuppusia varten. On aina mukavaa, kun joku soittaa. Älkää ujostelko.

Ja sitten vielä valokuvia tämänkin postauksen lopuksi.Eepin tekemä komia selkäpöllö loppuviikoltaAsia K:n kuvat! Yksi kruunu jäi valitettavasti kuvaamatta. :(


Ulla the Terminatorin hommat!


Eepin eeppiset!Katjan kuvaloiset! (yhdestä uudelleenvärittelystä ei kuvamateriaalia)

Rakkain terveisin

Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti