22.8.2014

Friiiiidagen!

Haudihou ja houdihau!

Paistaa ja sataa, paistaa ja sataa.. Näistä elementeistä on perstai tehty! Putiikin katon alla on onneksi kuivaa ja märät asiakkaat tulvivat sisään. Sateen kastelemille asiakkaille on tarjolla vaikka mitä, muun muassa uusia venytyskoruja on tullut hyllyyn! Osta itsellesi tai lahjaksi syksyn pimeyteen vaikka syksyn väreissä loistavat plugit. Jos mieleistä ei putiikista tällä hetkellä löydy, niin kuvastoista voi selata tuhansien korujen joukosta juuri sen itselleen parhaan killuttimen! Teemme korutilauksia viikon/parin välein.

Muuten muutenkin tiedotetta ensi viikosta!
Olemme normisti maanantaina ja tiistaina auki, mutta olemme ryhmäytymisreissulla keskiviikon ja torstain, jolloin putiikin puoli on kiinni! Viikon päästä perjantaina on kuun viimeinen perjantai, joka tietää sitä että on perinteisen pikku kuvien täyteisen Walk in-Fridayn aika! Se onkin synttäri Walk in, nimittäin vuosi sitten pidimme ensimmäisen pikku kuvien päivän, ja siitä lähtien Walk in -Friday:t ovat kuuluneet kuukausittain putiikin tapahtumiin.

Joten jos sinulla on putiikille asiaa, korujen oston, tatuointi-/lävistysvarausten, lahjakorttiostojen jne. kanssa, tulethan maanantai/tiistai akselilla asioimaan! Tietenkin olemme tavoitettavissa myös Walk in-Fridayna perjantaina!
Tässä vielä ensi viikon päivät:
Ma 25.8 - Ti 26.8 Normisti auki klo. 11-17
Ke 27.8 - To 28.8 Kiinni!!!
Pe 29.8 Walk in- Friday klo. 9-18


Tässä vielä Ullan rakentama, aivan mielettömän mahtava Walkkeni mainos:

Seuraavassa perinteiset duunikuvat loppuviikolta!


Kaisa:

Peitekuva pantteri väreissään!


Sirot ja kauniit tekstit käsiin :)

Eeppi:

Hyvää viikonloppua, terkuin Kaizaaaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti