6.8.2014

Kuuma elokuun aloitus!

Hyvää alkanutta elokuuta kaikille lukijoille! Varsinaiset kesäkuukaudet on takanapäin vaikkei sitä keleistä ehkä näekään. Huhujen mukaan saamme nauttia kesälämmöistä vielä lokakuussa. Mutta sitä ennen meillä on luvassa kaikenlaista tapahtumaa ja meisinkiä tiedossa.
Kouvolan Muste ja Reikä täyttää syyskuun alussa 2 vuotta, joten sitähän on syytä juhlistaa! Myöskin Walk-in Friday- tapahtuma täyttää 1 vuoden elokuun 31.8! Jo vuosi ollaan nakuteltu pikkukuvia aina kuun vikana perjantaina! Siistiä miten monta walk-in:ia on ehtinyt olla, mutta toisaalta pelottavaa miten nopeasti aika vain katoaa.
Sekä Facebookissa tulee pian mainittava virstanpylväs vastaan, sillä meillä on kohta 1000 tykkääjää! Mahtavaa! Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille, ketkä on käyneet tykkäämässä ja osoittamassa tukeaan meille!

Olemme myös osallisena Taiteiden Yössä  15.8. Silloin luvassa on musiikkia ja sirkushuveja! :D Olemme auki klo 18-24 jonka välisenä aikana saa tänne tulla hengailemaan,varaamaan aikoja,ostelemaan lävistyskoruja, testailemaan "tatuointikonetta" (neulan sijasta koneeseen on viritetty kynä ihmisvahingoilta säästymiseksi) sekä tsekkaamaan meidän artistien teitä varten kokoaman taidenäyttelyn (josta on myös mahdollisuus lunastaa itselleen taidetta). Dj vastaa musiikista ja muusta viihdykkeestä me. :D Tule paikalle juhlistamaan liikkeen kaksivuotis-synttäreitä ja viettämään taiteiden yötä!Kaisan kuvia:


Vesivärimäistä kolibria lapsen nimellä :)


Reisi/kylki-prokkis jatkuu! Nyt varjot ja myöhemmin värit


Pupun muistolle<3Eepin kuvia:

Peitekuvaa

Isälle <3

Triathlonistin elämää

Herkkää kukkaköynnostä

Massiivisen selkäprojektin massiivinen aloitus


Katjan kuvia:


Terpoin,
Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti