20.8.2014

Sataa, paistaa ja salamoi!


Eeppiseltä meteorologipalvelulta päivää! Eeva täällä ennustaa syksyisää säätä, tatuoinneista kaunistuvia nahkoja on myös luvassa. Täällä puodilla ollaan jo enteilty kesän loppua normaaleilla aukioloajoilla ja sillä, että Kouvolan Taiteidenyö on nyt vietetty. Kiitos hirmuisesti kaikille vierailijoillemme! Meidän puolestamme ilta oli mahtava ja antoisa, toivottavasti myös teistäkin! Perjantain tapahtumassa jaettujen lahjakorttien voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti, tervetuloa noutamaan omanne henkilöllisyystodistusta vastaan. Paljon onnea voittajille!

Saavutimme viimeviikolla myös mahtavan merkkipaalun: Facebook sivujemme tykkäysmäärä nousi tavoiteltuun 1000 tykkäykseen! Kiitos siitäkin aivan mielettömästi! Tykkäyksiä satelee edelleen, eiköhän saavuteta toinen mokoma tonni ennätysajassa, eiks je?

Tässäpä pieni kuvakooste perjantailta ja perässä taiteilumme viimeiseltä viikolta, silvuplee!Tatuointikonekokeilut tuotti kaikenlaisia hienoja taiteiluja! Kaisa ja Dj Tomppa edustaa! Mainostoimisto Same-eYes teippasi Kouvolan viileimmät skedet ja jääkaapin! 
Musiikki soi Hyppäsen toimesta liikkeemme edessä iltamyöhäiselle asti! Taidenäyttelystä vastasi itse Musteen ja Rei'än naiset, eli Kaisa, Ulla, Katja ja Eeva!Kaisan kuvia:Ullan kuvia:

Selkäproggis eteni naamion ja lootuksen verran!

Work in progress!

Massiivista peitekuvaaEepin kuvia:

Traspolkkainen projekti sai jatkoa kallolla ja geometrialla


Katjan kuvia:


Alettiin uudistamaan vanhaa mermaidia,vasemmalla on jo kerran pistelty valkosta päälle ja oikealla on osa 2.Jatkuu....
Seuraavaan kertaan jälleen, tersmoin:
Eeva da Epic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti