19.9.2014

Perjantaaaaai!

Se on viiiiikonloppu eessä taas! Ja pitkästä aikaa päivitystäkin! On ollut niin kiirus ja hurry päällä täällä musteen ja reiän seinien sisällä että on jäänyt pari päivitystäkin väliin. No mutta, ei hätä ole tämän näköinen vaan pieni ja punainen, eli laitetaan nyt sitten vähän reilumpi päivitys reilummalla määrällä kuvia!

Syksy tekee kovasti tuloaan ja alkaa täällä meilläkin syksyn omenat maistumaan ja tunnelmalliset kynttilät palamaan. Siitä tietää että syksy lähenee kun Ulla ja Kaisa tupruttavat kynttilöitä ja Katja juoksentelee perässä sammutellen niitä. On se tietenkin hyvä että meillä on oma turvallisuuspäällikkö! ;)
Turvallisuuteen liittyen putiikin keittiöön onkin tullut uuttuutta hohtava termospannulla varustettu kahvinkeitin! Enää siis kukaan ei saa palaneita teboili kahveja, vaikka ne kyllä useimmiten ovatkin sujahtaneet työntekijöiden vatsoihin mahahaavaa kovertamaan. Mutta nyt vältetään palaneen käry ja pistetään upouusi keitin pärisemään!

Varsinaisia muuttuneita juttuja asiakkaille on asiakasjääkaappi, josta voi kammeta itselleen virkistävää limsaa. Asiakas jääkaapissa voi myös säilyttää pitkän tatuointipäivän jaksamisen takaavat tukevat eväät. Onkin hyvä muistaa että kun sinulle on varattu koko päivän tatuointiaika suurta kuvaa varten, suosittelemme ottamaan evästä mukaan. Se auttaa pitämään verensokerit kohdillaan ja jaksamaan isoakin kuvaa ottaessa.

Nyt jos vielä mielihalajaa ennen joulua kuvaa, niin suosittelen ottamaan suht nopsaa putiikille yhteyksiä. Kaisalle ja Ullalle on vielä muutamia aikoja marras/joulukuu akselille. Katjalle ja Eepille löytyy vielä lokakuullekin aikoja, eli jos vielä joulusaunaan haluaa saunomaan mutta kuitenkin tämän vuoden puolella tatuointia itselleen mieliin niin halukkaille vielä aikoja löytyy!

Jos sinulla on pikku kuvaa mielessä, eli noin röökiaskin kokoista tai siitä pienempää tatuointia, on meillä joka kuun viimeinen perjantai Walk in Friday.
26.9 on seuraava mahdollisuus saada mustetta iholleen ilman ajanvarausta, sen kun kävelet sisään, laitat nimen jonotuslistaan, rustaat esitietolomakkeen ja hyppäät omalla vuorollasi penkkiin. Ei muuta ku tervetuloa putiikin syksyiseen syleilyyn!Kaisan työhommia:

Työnalla, vielä värit tuloillaa!

Kevyttä sulkaa käteen! :)  Work in progress!
Ullan hommeleita:

Söpö ankkuri habaan

Osa isompaa kokonaisuutta

Marilyn

Peiteproggis

Ruusu ja tuntolevyt   

Katjan duunia:
Eevan duunit:
Terrrrrrveizin Kaizaaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti