1.10.2014

Keskiviikko is back!

Hyvää keskiviikkoa kaikille! Walk-in:ista selviydytty jälleen ja uusi viikko onkin jo puolessa välissä! Duunia on painettu minkä on keretty ja fiilistelty syksyä!

Syksy on loistavaa aikaa ottaa tatuointeja, niin pieniä kuin isoja, sillä enää ei tarvitse auringosta huolehtia ja harva sitä enää haluaa järveen hypätä pulikoimaan. Toki saunominen on syksypimeällä kivaa, mutta sitä pitää se pari viikkoa välttää tatskan oton jälkeen jokatapauksessa.

Putiikille ja sen työntekijöille kuuluu hyvää, kiitos kysymästä. Jonot ovat kullakin tekijällä hieman erimittaiset, Ulla pitää kärkipaikkaa, sillä hänelle seuraavan ajan saa ensivuoden alkuun. Sitten seuraa Kaisa, jolle löytyy vielä joulukuussa aikaa ja lopuksi minä (Katja) ja Eeppi, meille saa ajan about kuukauden säteellä. Meiltäkin sujuu lähestulkoon kuva kuin kuva, joten ei muuta kuin tervetuloa nakuteltavaksi!

Kohta on Halloween, sitäkin täällä odotellaan kovasti. Me kaikki pidämme kyseisestä juhlapyhästä ja mitä todennäköisesti me sitä juhlistamme täällä seuraavassa Walk-in:ssa! :)

Sitten niitä kuvia työviikon ajalta:


Kaisan kuvia:

Komeaa/kaunista kotkaa ensimmäiseksi kuvaksi


Old school rintakuvaa isälle...


...ja pientä mandalaa olkapäähän tyttärelle! :)

Nyt on suuri ruusu/höyhen old school kuva saatu päätökseen! Ihana kuva ihanalle asiakkaalle!<3

Basemimmiä monine symboleineen. Löydätkö kaikki artisti/symboli viittaukset? ;)


Katjan kuvia:
  


Ullan kuvia:


Eepin kuvia:
Syysterveisin
Katja From Kouvolan Muste & Reikä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti