24.10.2014

Se on viiiiiikonloppu eessä taas!

Helou helou kaikki ihanat musteiset kansalaiset jotka meidän värikästä bloggernaa seuraa! Tänä perstaina ollaankin Eepin kanssa kahden täällä siivoilemassa ja töitä tekemässä. Katja&Ulla kaksikkomme on lähtenyt suurkaupungin sykkeeseen Helsinkiin ja poikkeamaan muun muassa pahuuden pesässä Vantaan ikeassa. Saimme juuri tiedon korvanappiimme että tiimi on juuri päässyt Ikean sokkeloista ulos ja suuntaa kohti down townia. Saa nähdä tuleeko sieltä tänne putiikille asti tuliaisia! ;)

Eilen saatiin kutsu Love it. Expo-messuille! Eli ensi vuoden puolella, tammikuun viimeisellä viikonlopulla 31.1-1.2 on Kouvolan Kaupungin talolla Love it.-messut, joissa on esillä kaikkea inspiroivaa; kauneutta, muotia, matkailua, kirjallisuutta, musiikkia, tatuointeja, elektroniikkaa, koruja ja vaikka mitä arkeen ja juhlaan. Innostuimme kaikin puolin koko messuista ja aiomme osallistua sankoin joukoin, tatuointeja tehden ja oheistuotteita jaellen! Kannattaa siis todellakin tulla paikan päälle ja ottaa messuista muistoksi pieni tatuointi mukaan! ;) Lähempänä vielä lisäinfoa, mutta tosiaan la-su 31.1-1.2 nakuttelemme kaupungintalolla Love it.-Expossa kuvia kaikille halukkaille.

Nyt lähempänä onkin myös erikoislaatuinen tapahtuma! Uusi hobitti-elokuva tulee ensi iltaan yöllä 10.12. Studio 123 kuusankoskella esittää uuni tuoreen Hobitin 9-10.12 välisenä yönä, heti klo.00.00 kellon lyömällä. Me puolestamme teemme kunniaa hobitti leffoille tekemällä pieniä hobitti kuvia studio 123:sen tiloissa 9.12 illalla! Sinä hobitti fani, suuntaa koipesi kohti studio 123:sta ja tee ensi-illasta ikimuistoinen! :D Julkaisemme flashit ennen ensi-iltaa, mutta voimme jo nyt raottaa sen verran että muun muassa sormuksen haltija-teksti on saatavissa..! ;)

Alkaa putiikin päivä kääntyä illan puolelle ja on aika sulkea taas ovet viikonlopuksi ja rentoutua ennen seuraavan viikon hommia. Te kaikki siellä, missä ikinä lienettekin, viettäkää antoisa ja mukava viikonloppu. Älkää lyökö, halatkaa. Älkää riidelkö, suudelkaa. Älkää aiheuttako eripuraa vaan tehkää pieni teko jonkun hyväksi tänä viikonloppuna. Oli se sitten kahvin tarjoaminen synkeän näköiselle tuntemattomalle kahvilassa, kohteliaan kehun sanominen jollekkin pubissa, läheisen auttaminen kodin siivouksessa tai remontissa, äidille tai tyttöystävälle kukkien vieminen, mikä tahansa mukava ja hyvä teko. Se ei ole itselleen suuri ja merkittävä ponnistus, mutta hyvän teon tekeminen voi pelastaa jonkun toisen päivän, joskus jopa elämän. Pistä hyvä kiertämään! Rakastavaa viikonloppua kaikille!<3 :)
Katjan kuvia:

Asiakkaan ensimmäinen tatuointi :)Kaisan kuvia:

Korppikäsi, korpin suunnitellut puolalainen Fuki. :)


Musta-harmaa-puna-reisikuva :)


Old school henkistä värikästä kelloa lisukkeineen


Isoäidin puu<3


Eevan kuvia: Ja ensi viikon perjantaina meillähän on halloween tunnelmissa:

 Terkuin,
Karu

6 kommenttia:

 1. Paljon maksaa pieni tatuointi walk in perjantais :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Hinta riippuu täysin kuvan koosta ja yksityiskohdista, värien määrästä jne. Jokainen kuva hinnoitellaan erikseen. Yleensä walk-ineissa kuvien hintahaarukka on ollut noin 70-180e välillä. :)

   Poista
 2. Heippa tytöt!

  Voisitteko vähän valaista tietämätöntä tuosta teidän walk in friday- käytännöstä?
  Onnistuuko, jos mulla on hieman epätäydellinen kuva tatuoinnista jonka haluan iholleni leimattavan? Elikkä siis kuva jonkun toisen tatuoinnista tai oma epävakaalla kädellä piirretty versio tästä. Myös hintatasosta ois kiva jos viitsisitte jonkun näköistä vinkkiä antaa ;)

  - Maippi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Kuvan ei tarvitse olla "täydellinen", me täällä luonnostelemme ja piirrämme mallit puhtaaksi mielellämme. :) Tottakai on aina hyvä jos on joku mallikuva mukana,mistä lähteä työstämään. Hintahaarukka on walk-ineissa ollut noin 70-180e välillä. Riippuen tietysti kuvasta, joka kuva hinnoitellaan erikseen.

   Poista
 3. Moikka! Maksaako tuolla messuilla tatuoinnin ottaminen? Ja saako sinne tuoda jonkin oman kuvan vai onko teillä siellä tiettyjä kuvia joita teette? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Myös messuilla tehtävät kuvat maksavat. :) Omia kuvia saa tuoda tottakai.

   Poista