12.11.2014

Kekekekekeeeskiviikko

Marraskuu on pyörähtänyt mukavasti käyntiin ja koneet laulaa kovaan tahtiin! Vaikka tunnelma on ulkona sateinen ja pimeä, Kvl Musteen ja Reiän talon alla marras on alkanut lämpimästi ja valoisasti! Lisää kirkasvalolamppuja on putiikin hankintalistalla jotta saataisiin vielä enemmän pirteyttä putiikkiin. Vaikka välillä tuntuukin että ainakin työntekijät ovat joko liian pirteitä tai muuten vaan sekaisin. :D No, mutta parempi on olla vähän hullu kuin tylsä! Hahaa!

Noniin, jos keskitytään hetkeksi järkeviin asioihin! Seuraava Walk in friday on normisti marraskuun vikana perjantaina, eli 28.11 klo.9-18. Siitä meillä ihana joulua enteilevä Eepin tekemä hempeä mainos:


Joulukuussa asiat ovatkin hieman normaalista poikkeavat (mikä on normaali?). Kuun viimeinen perjantai on tapaninpäivä ja silloin ovat kaikki mimmit vapaalla viettämässä rauhallisia joulun pyhiä mahat täynnä kinkkua. Pidämme siis joulukuun Walk in friday-tapahtuman kuun toiseksi viimeisenä perjantaina, eli 19.12! Poikkeuksia poikkeuksien perään, joulukuun Walkkeri tulee olemaan myös skidisti lyhyempi, suljemme ovet ja lähdemme joulun viettoon silloin jo klo.16! Päivä kuitenkin alkaa normisti eli klo.9:00Kaisan kuvia:Eevan kuvia:


Ullan kuvia:Katjan kuvia:

Entrattiin vanhaa unisiepparia uusilla sulilla ja roiskeilla

Terkuin Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti