21.11.2014

Perjantain paljastukset! ;D

Hola!

Tällä viikolla onkin sitten vain perstai-päivitys, aivan täysin tekniikan syystä. Huge keskiviikko päivitys ei lukuisista yrityksistä suostunut tallentumaan ja lopulta koko komeus hävisi tyystin bittiavaruuteen. Joten pistetään sitten kunnon reilulla kuvamäärällä varustettu perjantai-info pläjäys!

Meillähän on tulossa ensi viikolla marraskuun Walk in friday! Elikkäs 28.11 klo.9-18 voi tulla nakuttamaan itselleen pientä, eli röökiaskin kokoista tai siitä pienempää kuvaa tai tekstiä, ilman ajanvarausta! Homma toimii kuten joka kuukausi, eli astu sisään, laita nimi jonotuslistaan ja omalla vuorollasi pääset samana päivänä penkkiin tatuoitavaksi. Kuva voi olla värillinen, tyyliltään millainen tahansa tai vaikka teksti, kunhan se on kokorajoituksen sisäpuolella.Joulukuussa pidämmekin hieman totutusta poiketen Walk in fridayn kuun toiseksi viimeisenä perjantaina ja se tulee olemaan hieman lyhyempi, eli klo.9-16 välisenä aikana koneet käyvät tasaiseen tahtiin Kvl musteen ja reiän jouluisissa tiloissa. Tämä eriskummallinen ajankohta on siksi että joulukuun viimeinen perjantai sattuu olemaan tänä vuonna Tapaninpäivä ja silloin tatuointinaiset chillaavat ansaituilla joululomilla!


Jänniä tapahtumia joulukuussa on 9.12-10.12 välisenä yönä, nimittäin olemme tekemässä tatuointeja Hobitti-elokuvan ensi-illassa! True fani voi 9.12 klo.19-23:30 välisenä aikana tulla nappaamaan itselleen hobitti- tai taru sormusten herrasta-aiheista kuvaa nahkaan ja jäädä katsomaan uunituoreen leffan heti yöllä.Muistakaahan myös Musteen ja reiän Ksey-kamppis, jossa pienistä eläinflasheistä menee 50% ksey:n toiminnan hyväksi!


 Seuraavana vähän taas kuvamaistiaisia viikon töistä:Ullan duunei:Kaisan duuneja:

Naisellista riikinkukkoa<3

Suuren peiteprokkiksen ensimmäisen osion part 1
Eepin duunit:Tässä todella ihmeellinen ja toivottavasti joillekkin iloa tuottava outo perjantai-pätkä! xD

Terveisin Kaisaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!


6 kommenttia:

 1. Heippa, paljonko teidän liikkeessä maksaa industrial lävistys? :-)

  VastaaPoista
 2. Jos hankkii industrial lävistyksen, tarvitseeko 17-vuotias luvan vanhemmalta ja pitääkö varata aika? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helou! 17-vuotias ei tarvitse perus/surface lävistykseen vanhemman lupaa. :) Ikärajat ovat:
   16-vuotta peruslävistykset
   14-16 vuotialle vanhempien läsnäollessa peruslävistykset
   alle 14 vuotialle vain korvakorut vanhempien läsnäollessa
   18-vuotta genitaalit ja microdermalit

   Lävistykset ovat ajanvarauksella, mutta ilman varausmaksua eli lävistysajan voi varata myös puhelimitse! :)

   Poista
 3. Voi jestas! Luulin jo että true-tsh-fanille pelkkä keskiyön ensi-ilta olisi jo taivaan lahja mutta että vielä tällainen tempaus! Voipa olla että joudun tulla sittenkin vähän aikaisemmin :D Voiko tatuoinnin maksaa kortilla vai pitääkö mukaan varata käteistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helou! Mainiota, ei muuta kun tervetuloa! :) Tarttee ottaa käteistä mukaan, sillä meillä ei valitettavasti ole liikuteltavaa maksupäätettä! Terkuin,Kvl muste ja reikä

   Poista