19.12.2014

Joulu walk in!

Merry X-masit to all! Se on perinteisen joulu Walkinin aika, hieman poikkeuksellisesti tokavikana joulukuun perjantaina. Glögiä ja piparia on tarjoiltu väelle ja Kouvolan Musteen ja Reiän mimmit lähtevät duunien päätteeksi joululomille! Ihan istukseluksi joulu- ja uusivuosipyhät ei mene, sillä ollaan kummallakin viikolla maanantait ja tiistait auki. Eli jos on jäänyt vielä joululahjoja hommaamatta niin mikäpä olisi ikimuistoisempi lahja kuin muste tai reikä iholla! Ma 22.12 ja ti 23.12 kerkeää siis vielä ostaa lahjakortteja pukin konttiin. ;)

Sellaisia ilmoitusasioita joulu/uusivuosi aukioloaikojen lisäksi ompi että Kaisa the Karu, eli meikäläinen jää ensivuoden maaliskuussa äippälomille, ja aikoja ennen sitä on vielä viisi jäljellä! Eli jos halajat aikaa meikälle ennen pientä breikkiä niin tervetuloa paikan päälle varailemaan jäljellä olevia aikoja! :P Eevalla löytyy ensivuoden tammikuun puolestavälistä ja Katjalla tammikuun lopusta etiä päin, joten mikäli on tehnyt musteisia uudenvuoden lupauksia niin niitä voi tulla heille täyttelemään! ;) Ullalla menee huhtikuussa ajat, joten jos halajaa tulla Ullalle ennen kesälomien alkua niin nyt on aika toimia aikojen kanssa.

Toivottelemme oikein hyviä jouluja, muistakaa syödä hyvin, ottaa rennosti ja viettää aikaa ystävien ja perheen kesken!<3 Mielellään mahdollisimman kiireettömästi! ;)

Tässä loppu viikon duuneja ja joulu Walk in friday:n satoa:


Kaisan:
Katjan:Eevan:
Hyvät vloput toivottaaa Kaisaaaaaaa <333

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti