6.12.2014

Se ois viikonloppu edessä jällehen!

Taas yksi viikko uurasteltu ja kovasti odoteltu joulunaika alkaa olla lähettyvillä!
Täällä venaillaan jo innoissaan joulua, joulukalenteri takahuoneeseen ilmeistyikin jo, saas nähä milloin viritämme tänne sitten joulukuusen.. ;)

Uutisia kaupalta: Eeva alias Eeppi on polkaissut tällä viikolla oman yritystoimintansa käyntiin ja työskentelee nyt toiminimellä Epic Tattoo! Eevalle saa vielä tälle kuulle tatuointi-aikaa, meillä muilla jono kiemurtelee ensivuoden puolella.

Ensi viikolla olemme tiistaina Hobitti tunnelmissa illalla Kuusankosken Studio 123:sella! True fani voi tulla ottamaan pikku hobitti/taru sormusten herrasta kuvaa ennen keskiyön ensi-iltaa! :) Muistakaa varata käteistä, sillä meillä ei ole liikuteltavaa maksupäätettä!Muistakaa myös, että vaikka normaalisti walk-in on ollut kuun viimeinen perjantai, on se tässä kuussa poikkeuksellisesti jo 19.12! Koska tapaninpäivänä kaikki syövät vielä rauhassa jouluruokia ja köllöttävät sohvalla uusissa villasukissaan. :D Muistakaa tulla ajoissa mestoille, että kerkiää saamaan oman pikku kuvansa ihoon.Sitten niitä tämän viikon kuvia:

Kaisan:

Pöllöpitsi-prokkiks part 1 takana!
Äidille ja tyttärelle<3

Old school pyssyjä! :)Katjan:Eevan:
Hauskaa joulunodotusta kaikille!
Toivoo Katja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti