5.1.2015

Potkaistaanpa uusi, upea tatuointivuosi käyntiin!!

Terve vaan kaikki blogimme lukijat! Vanha vuosi on jälleen lakaistu pois ja on jälleen se aika kun luvataan olla parempia, tehokkaampia, rennompia, tiedostavampia, raittiimpia ja terveempiä kuin edellisvuonna. Kuka lupaa mitäkin, se on jokaisen oma asia; allekirjoittanut lupaa ainakin tehdä toinen toistaan hienompia tatuointeja sekä ottaa runsaasti mustetta myös omaan nahkaan!

Kuten osa jo tietääkin, vietin viime vuoden loppupään sairaslomalla akkuja latailemassa ja tästä aiheutui jonkin verran varattujen aikojen siirtelyä. Minun tuli aika jälleen punnita ajankäyttöni sekä voimavarani uusiksi, höllätä vähän omista vaatimuksistani sekä järjestää elämääni niin että voisin taas kokea iloa ja tyytyväisyyttä jatkuvan kiireen, stressin ja itseltäni mahdottoman vaatimisen sijaan. Se on jännä miten ihminen voi kadottaa kyvyn rentoutua kun hukkaa itsensä jatkuvan suorittamisen petolliseen kierteeseen. 
Joten tahdonkin kiittää kaikkia siirreltyjä asiakkaita kärsivällisyydestä kanssani. Olen varma että tämä pieni säätäminen näkyy paitsi työni jäljessä, myös siinä hengessä miten asiakkaitani palvelen sekä ennen kaikkea millainen työkaveri näille liikkeemme ihanille naisille olen.

Ja sitten sitä mitä kaikki tulivat hakemaan, eli niitä TATUOINTEJA, s'il vous plait!Kaisan:
Eevan:Katjan:

Kiittäen ja kumartaen: Ulla aka TattooZulu-extraordinaire

ps jäi sanomatta että kesäkesäkesäkesäkesäkesä kohta iiiiiiiiiiiiiiiiihan kohta jee \../

4 kommenttia:

 1. Teettekö alaikäisille tatuointeja vanhempien luvalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teemme alaikäisille vain vanhemman/huoltajan allekirjoitettua esitietolomakkeen, eli huoltajan tulee olla alaikäisen tatuoinnin ottajan mukana! :) Terkuin,Kvl muste ja reikä

   Poista
 2. Teette kyllä upeita tatuointeja! Ajattelin kysästä lävistyspuolesta, teettekö minkä ikäisille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Kiitosta paljon! :) Lävistyksissä ikärajat ovat:
   16-vuotta peruslävistykset
   14-16 vuotialle vanhempien läsnäollessa peruslävistykset
   alle 14 vuotialle vain korvakorut vanhempien läsnäollessa
   18-vuotta genitaalit ja microdermalit
   Terkuin, Kvl muste ja reikä kohteessa

   Poista