13.2.2015

Hyvvee ystävänpäivää! ♥

Se ois jälleen perjantai ja perjantai-päivityksen aika. Yksi työviikko taas saatu päätökseen ja muutaman tunnin päästä vlopun viettoon.
 Huomenna onkin ystävänpäivä, kuka sitä viettää ja kuka on viettämättä. Paras on kuitenkin muistaa frendejä muulloinkin kuin kerran vuodessa, todennäköisesti pienet eleet ympäri vuoden ovat tärkeämpiä kuin yksi iso lahja ystävänpäivänä.

Meillä ollaan töissä oltu vähän vuorotellen kipeinä, mikälie kausiflunssa kiertää täälläkin. Toivottavasti alkaisi pian olla ohi meidän osalta tämä epidemia.

Tänään saapuu liikkeelle uusi sohvaloinen ja myöhemmin uudet nojatuolit sekä sohvapöytä. Uusien kalusteiden lisäksi asiakkaiden iloksi tänne saapuu aito, oikea 8bittinen Nintendo sekä Pleikkari 2!!! Niitä voi sitten odotellessa hakkailla ja juoda kylmää limsaa. (Pelejä saa tiskiltä pyydettäessä)

Muistakee seuraava walk-in 27.2 klo 9-16.00! 


Los kuvaloiset:


Kaisan:Eevan:


Rakkaudesta lajiin

Asiakkaan lasten kiinalaiset horoskooppimerkit

..holy diver että tuli HIANO!

Ullan:

Aasia aiheisen hihan aloittelua

Asiakkaan vanha liskotatuointi peitettiin perinnerintaneulalla, pitsillä sekä asiakkaalle tärkeillä unikoilla ja ruiskukalla.    Terkuliinein: Kaisa ja muut tosi musteiset ja reikäiset


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti