20.3.2015

Back in the game!

Dodiin! Pienten ja suurten s-postin vaihto sekoilujen takia meiltä hävisikin osa kuvista blogista! Vaikka parhaamme yritimme, emme saaneet niitä takaisin. Vietämme hiljaisen hetken hävinneille kuville ja siirrämme katseemme tulevaan. Päivitykset siis jatkuvat nyt normisti uusilla tuulilla ja uusilla kuvilla!

Auringon pimennys aiheuttaa outoa valoa katupölyisen, mutta keväältä haisevan Kouvolan ylle. Putiikilla kuunnellaan mielenkiintoista "Big Brother & The Holding Company"-bändiä, jossa Janis Joplin kajauttaa meille 60-70-luvun kesäfiiliksiä työn tekoon. Artistit ovat duunin painamisen ohella kerinneet myös kaivaa skeitit, longboardit ja potkulaudat esille varastoista, ja tuulettaa niistä talven pölyt pois tuolla ihanassa lämpenevässä kevätilmassa.
Putiikin sisustuskin kokee kevään kukkaan puhkeamisen ja sisustamme kaiken uusiksi hitaasti mutta varmasti. Vanhat sohvat saivat kyytiä, nurkkaan on ilmestynyt asiakkaiden ja työntekijöiden iloksi nintendo ja seinät ovat saaneet osittain uutta väriä. Kuvia uudistuksista luvassa jahka saamme viimeisteltyä putiikin sisustan koko loistoonsa.

Tässähän nyt niitä tärkeimpiä, joiden tosiaan ny pitäisi näkyä aivan normisti, eli duunikuvia! :)


Ulla-Maijan kädentuotokset:


Mies joka ei esittelyjä kaipaa.

Jatkettiin käsiproggista.

Aiemmin blogista kadonnut koiran potretti.


Katjan duuniloisia:Terkuin,
Kaisa ♥♥♥4 kommenttia:

 1. Hei, paljonko kielilävistyksellä hintaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kielilävistys on 45€. Hinta sisältää titaanisen aloituskorun! :)

   Poista
 2. Moikka! Pitääkö lahjakortti käyttää kerralla kokonaan ? :)
  Ps. Hienoja kuvia väsäätte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Pahoittelen myöhäistä vastaamista, ilman muuta lahjakortin voi käyttää myös osissa, kunhan käyttää vuoden sisällä myyntipäivästä! :) Kiitosta paljon! :)

   Poista