6.3.2015

Its friday!

Hola!

Täällä pallomaha Kaisa kirjoittelee paperiduunien lomasta! :D Yrittäjän osa on olla duunissa äippälomallakin, mutta onneksi kuitenkin vähän kevyempää hommaa kuin yleensä. Enää ei tämän mahan kanssa paljoa kumarrella etiä päin kuvaa tekemään. Ainakaan hetkeen. Äitiyslomailen siis tämän vuoden loppuun, kesällä ja syksyllä tosin muutaman harkitun työiskun tehden. ;)

Perjantai taas kolkuttaa ovella! Kuinka moni Kouvolalainen käy katsastamassa tänä viikonloppuna vanhan Rytmiksen paikalle ilmestyneen Downtownin? Jännää millaiseksi se tällä kertaa on muuttunut! Liikkeen porukkakin on käynyt monet kerrat duunien jälkeiset huurteiset ja kanakorit siellä vetäisemässä, toivottavasti ne ainakin pysyy listalla.

Muutakin jännää näyttäisi Kouvolassa viikonloppuna tapahtuvan, mm. Ismo Alanko keikkailee Rokissa, Fransussa herkutellaan blineillä ja Repovedellä voi niitä sulatella ulkoilu- ja elämyspäivillä! Jos olette liikkumassa niin tsekkailkaa tapahtumia, joita Kouvolassakin yllättävästi on! ;D http://www.kouvolanydinkeskusta.fi/kouvolassa/tapahtumat/weekend


Tässä vähän liikkeen mimmien duuneja!

Ullan: 

Kaisan jo aiemmin tehty duuni:
Eevan:


Katjan:


Ja tässä vielä perjantain huumoripläjäys:

Hyvää viikonloppua terkuin Kaisa Kabanossi!<3

4 kommenttia:

 1. ihan vaan yleisesti, teettekö lävistyksiä minkä ikäisille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips!
   Lävistyksissä ikärajat ovat:
   16-vuotta peruslävistykset
   14-16 vuotialle vanhempien läsnäollessa peruslävistykset
   alle 14 vuotialle vain korvakorut vanhempien läsnäollessa
   18-vuotta genitaalit ja microdermalit
   Terkuin, Kvl muste ja reikä kohteessa

   Poista
 2. Teettekö smiley lävistyksiä?

  VastaaPoista