14.4.2015

Kevät toi, kevät toi taaaatuoinnit..

Helou!

Heti tähän kärkeen ilmoitan että olemme tänään poikkeuksellisesti suljettuna, ja huomenna normisti auki klo.11-17!

Eli taas huomenna pääsee varailemaan tatuointiaikoja, kevään tullen useimpiin pureekin pieni, taikka isompikin tatskakärpänen! ;) Housut vaihtuvat shortseihin, toppatakit farkkuliiveihin ja villapaidat hihattomiin. Sitä mukaa myös tatuoinnit iholla alkavat paljastua ja kaverin uuden tatuoinnin loisteessa alkaa tehdä mieli omaa leimaa ihollensa. Toukokuun lopussa on vielä Katjalla sekä Eepillä pari aikaa jäljellä, eli kannattaa olla nopea mikäli halajaa pian tatuointia itseensä!


Tulossaan on muuten Wappu Walk in! Se tietää sitä että seuraava Walk in pidetään tosiaan vappu aattona, eli 30.4! Luvassa ilmapalloja, herkkuja ja tietenkin niitä tärkeimpiä, eli tatuointeja! ;)


Katjan duuneja:

6 kommenttia:

 1. Heippa,

  teettekö smiley lävistyksiä liikkeessänne? jos teette minkä hintainen lävistys on? sisältääkö korun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helou!

   Teemme kyllä! Hinta on 45€ ja sisältää titaanisen alkukorun! :)

   Terkuin,Kvl muste ja reikä

   Poista
 2. Mitens, onko ensikuussa (toukokuu) walk in fridayta? ja millainen tapahtuma se on, otatteko te siis vain vuoronperään asiakkaita tatuoitaviksi vai?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Seuraava Walk in Friday on 29.5 perjantaina! :) Walk in Friday:na voi tosiaan kävellä sisään ilman ajanvarausta, laittaa nimensä jonotuslistaan ja hypätä omalla vuorollaan penkkiin! Tatuoitavan kuvan tulee olla pieni, noin tupakka-askin kokoinen tai siitä pienempi, kuva tai teksti voi olla värillinen tai mustavalkoinen/mustaharmaa, ainut rajoitus on koko. Tervetuloa ottamaan mustetta iholle! :)

   Poista
 3. Mitäs nämä alaikäiset walkkarina? Riittääkö, että vanhempi täyttää sen lomakkeen, vai pitääkö vanhemman jonottaa alaikäisen kanssa? terkuin 17 - vuotias. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helou! Riittää toki että vanhempi käy paikanpäällä allekirjoittamassa tatuoitavan alaikäisen esitietolomakkeen! :) Terkuin,kvl muste ja reikä

   Poista