29.5.2015

Kesä on täällä!

Kauniiden kelien saattelema kesä on viimein täällä! Toivottavasti. Piakkoin alkaa katukuvassa näkymään entistä enemmän tatuointeja, kun vaatetuksen määrä vähenee talven jäljiltä!

Walk-in sujui mukavasti, pieniä kuvia ja tekstejä tuli taas tikkailtua! :)

Monet varmasti pohtivat onko kesäaikana turvallista ottaa tatuointia ollenkaan. Mutta, huolellisella huolenpidolla tatuoinnit paranevat yhtä hyvin kesällä kuin muulloinkin. Kun muistaa hyvän rasvauksen, puhtaanapidon sekä korkean suojapitoisuuden omaavan aurinkorasvan. Niillä pitäisi pärjätä. Ja onhan kesällä kiva ottaa isompaakin kuvaa, kun ei tarvitse viittä kerrosta vaatetta heittää päälle. :D

Katjalle ja Eevalle pääsee heinäkuussa,siellä on vielä erittäin hyvin aikoja vapaana. Ullan jono on siellä syyskuun puolella. Artistien töihin voi blogin lisäksi tutustua liikkeen Facebook-sivulla!

Työkuvia:Ullan:


Peiteoperaatiota

Katjan walk-in + viikon muut duunit


Pari ensitatskan ottajaakin mahtui mukaan!
Vähä isompaa skorpparia

Isohkoa kuvaa forkkuun!Eevan:

Toivotamme onnea valmistuville ja koulunsa päättäville ja kaikille villivarsoille jotka kesälaitumille tänään ampaisee!

Mahtia loppuviikkoa kaikille! :)
T. Katja

6 kommenttia:

 1. Moikka,
  olen tässä mietiskellyt napakorun ottoa ja en teidän sivuiltanne löytäny minkään näköista hinnastoa? :D Joten jos sen viitsisitte kertoa ja ihan yleisen paranemisajan napakorulle, niin olisin kiitollinen. Ja onko sitä järkevä ottaa näin kesän alussa, pääseekö uimaan/saunaan tms..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Olemmekin nettisivujen päivittämisaikeissa joten hienoa että toit asian esille, laitamme ilman muuta koruhinnastoa päivitetyille sivuille! :) Napalävistys on 45€ sisältäen titaanisen aloituskorun. Paranemis aika on 3-6 kk riippuen henkilökohtaisesta paranemistahdista. Kesällä voi toki myös ottaa lävistyksiä, napalävistyksen kanssa voi ihan normaalisti elellä eli myös uida ja saunoa, mutta hygieeniasta tulee tietenkin pitää erityistä huolta! Terkuin, Kvl muste ja reikä

   Poista
 2. Moikka! Onko teillä milloin seuraava walk-in? :)

  VastaaPoista
 3. Heippa! Pystyttekö sanomaan mitään hintahaarukkaa noille walk-in tatuoinneille? esim. tuossa ekassa Katjan kuvassa oleville teksteille. Ja toinen juttu, pystyykö teillä maksamaan paikan päällä kortilla vai varaanko perjantaina käteistä mukaan :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Yleensä walk-in kuvien hinnat ovat pyörineet siinä 60 - 150e välillä, semmoinen standardi hinta teksteille on ollut noin. 120e, riippuen fontista ja koosta. Muille tekijöille käy kortti, paitsi Ullalle maksu käteisenä. :)

   Poista