22.5.2015

Onko kesä jo täällä?

Tämä viikko on tuntunut jotenkin erityiseltä.
Meillä on ollut pitkin viikkoa hyvin kiinnostavia asiakkaita erilaisine elämäntarinoineen. Tällä viikolla on liikkeellämme tuntunut jokin poikkeuksellisen kaunis energia. Jokin suuri ja hyvä voima tuntuu olevan meidän puolellamme, ja sen läsnäolo on tuntunut erityisen paljon tämän viikon aikana. Toivotamme tämän fiiliksen lämpimästi keskuuteemme ja toivomme sen viihtyvän pitkään. Aiomme pitää siitä hyvää huolta.

Tällä viikolla on keskusteltu asiakkaiden kanssa (ja keskenämme) ihmismielestä, universumista, energioista, vaihtoehtohoidoista ja kaikesta siististä ja mielenkiintoisesta ja utopistisestakin. Hippejä me ollaan kaikki, siitä ei pääse mihinkään :D
Tällä viikolla suurinosa porukasta on ehtinyt puistoilemaankin, kiitos kauniiden kelien. Sieltä meidät todennäköisesti voi bongata kesällä useamminkin, milloin erinäisten urheiluvälineiden kanssa sähläten, milloin pikkusoittimet mukana soittamassa, laulamassa ja tanssimassa suitsukkeiden tuprutellessa vieressä. Meitä saa tulla moikkaamaan jos jossain meidät bongaa :)

Tallisen hipit


Toivotimme tällä viikolla tervetulleeksi myös kevätduunarimme Eetun! Eetu on tähän mennessä laittanut telat heilumaan, remontin alle joutui/pääsi meidän takahuoneemme/keittiömme. Eetulla hommat sujuu hienosti ja on ihan mukava saada välillä miehistä vahvistusta meidän niin naisvoittoisiin riveihimme.

Eetu


Pikkuhiljaa edistyy myös minunkin seinienmaalausoperaatio, vähän kerrassaan seinille ilmestyy erinäisiä ihmishahmoja omine tarinoineen. Kukin saa niitä sitten analysoida oman mielensä mukaan.


Seuraavasta Walkkenista sen verran että sitähän vietetään taas ensiviikon perjantaina 29. päivä kello 9 alkaen! Tervetuloa kaikki musteennälkäiset jotka ennen kesää haluaa jotain pientä kuvaa iholleen.
Varsinaiset tatuointien ajanvarausjonot menee tällä hetkellä Eevalla ja Katjalla juhannuksen kieppeillä ja minulla Syyskuussa.

Seuraavaksi esittelen tämän viikon tatuoimisien huippuhetket! Omat ens, hähhähähä


Ullan:

Unisieppari kirkkaissa sävyissä

Tikankontti, Cypripedium calceolus

Katjan:


Ensitatuointi pohkeeseen

Ensimmäistä tatuointia tässäkin

Muutama sormikuva lisääEevan:

Lohikäärmeen ja Feniks-linnun tasapainoLoistavaa viikonloppua itsekullekin! Levätkää, tehkää mukavia asioita, viettäkää aikaa tärkeimpien ihmisten kanssa tai sitten niiden keiden seurassa on kaikista hauskinta. Ensi viikkoon everybody!

-Ulla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti